Hvordan til at hænge skum bord i en kælder

November 23

Bestyrelsen skumisolering er installeret i en kælder til at isolere væggene, som regel før paneler eller gips er hængt. Kældervægge består af cement, hvilket gør installation skumisolering bord udfordrende. Væggene skal være parat til at give bestyrelsen skumisolering at hænge ordentligt. En enkel, men involverede procedure er nødvendig for at fuldføre jobbet korrekt. Jobbet kan kræve flere dage at fuldføre, afhængigt af størrelsen af kælderen.

Instruktioner

•Butt en forskalling strip i et hjørne og drev 2-tommer murværk skruer gennem strimlen og ind i cement væggen. Brug en boremaskine med lidt driver installeret til at køre skruer. Placere skruerne om hver 18 inches.

•Measure 16 inches fra den første forskalling stribe og sted en anden strip, efter samme procedure, du brugte til at installere den ene. Placer forskalling strimler hver 16 inches på hele væggen er isoleret med skum bestyrelsen ved hjælp af denne samme procedure.

•Sæt en fuld ark af skum bord isolering vandret, på toppen af muren på hjørnet. Sikre kanten lander på en forskalling strip og dækker ikke mere end en halv strip. Skære bord ved at score det på begge sider med en hobbykniv. Brug en lige kant til at holde den cut square. Nail skum bestyrelsen på plads med en hammer og 2-tommer tagdækning negle. Sted tre negle bord på hver forskalling strimmel bredde.

•Klippe fra ca 16 inches fra det næste stykke skum bord så at kanten lander på den næste nærmeste forskalling strip til hjørne. Installere den brik, ved hjælp af en hammer og søm, som du gjorde med det første stykke. Fortsat faldende længde bestyrelsens skum af 16 inches hver gang, indtil du har et stykke at kun spænder fra forskalling strip i hjørnet til den næste nærmeste strip. Dette vil forskyde skum bestyrelsen leddene, så de ikke er justeret.

•Installer en anden fuld stykke skum bord under det mindste stykke og starte processen igen. Når du er færdig, vil du have rækker startede hele højden af væggen med varierende længder af skum board. Komplet rækker, ved hjælp af fuld længder af skum board, hvor det er muligt og skære skum bord med en hobbykniv til at passe rum, der ikke vil tage en fuld stykke. Cut skum bestyrelsen til at passe omkring udtag, afbrydere og andre forhindringer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com