Hvordan til at hænge skygge rammer

March 13

Hvordan til at hænge skygge rammer

En shadow box frame er en god idé til et lille portræt eller kunstværk. De bruges også ofte til indramning blomster og endda bugs. Shadow box billedrammer alle har en overhængende kant, der skaber en skygge på selve billedet. Dette skaber dybde til dit billede. Plus, rammerne er meget attraktive som en dekoration.

Instruktioner

•Kontrollér bagsiden af billedrammer skygge box du ønsker at hænge for hardware. Nogle vil omfatte hængende hardware, men de fleste vil ikke. Det er fordi skygge box billedrammer er lavet til en tabel eller et skrivebord, deres tyk kant er standeren.

•Fasten et billede bøjle diagonalt på tværs af de øverste hjørner af billedrammer skygge box du ønsker at hænge. Brug en meget lille tack søm eller hot lim til at montere disse bøjler på rammen. Nu har du en nem måde at hænge skygge rammer.

•Sæt boksen skygge rammer på væggen og beslutte, hvor du ønsker at hænge dem. Gøre en lille lys blyant markere langs kanten og side, effektivt sporing hjørne af rammen på væggen.

•Measure længde fra hjørnet på boksen skygge rammer (diagonalt) til slutningen af hængende beslag, til at finde afstanden fra det hjørne, du ønsker at hænge neglen.

•Measure denne længde på varemærket blyant bruge en vinkelmåler til at få den nøjagtige vinkel af foranstaltning. Derefter installere neglen på dette tidspunkt for begge ender af shadow box billedrammer.

Hæng boksen skygge rammer på neglene. De kan stikke fra væggen i en længde, der er lig med dybden af opbakning fra bagkant af rammen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com