Hvordan til at hænge smedejern Pot stativer

March 15

Ingen nyder rodede gennem mørke kabinetter søger højre-sized puljen. På nogle dage er at selve udsigten nok til at sende dig til fryseren i en mikrobølgeovn måltid. Men livet kan være bedre med en smedejern pot stativ ordentligt hængt fra et køkken loft tværbjælke. Smedejern pot stativer tilbyder en æstetisk tiltalende, pladsbesparende, tidsbesparende løsning til køkkenet opbevaring og organiseret madlavning. Korrekt installeret, de Dingle alle dine gryder og pander, og mange redskaber, inden for nem rækkevidde. Forkert installeret, kan de gøre omfattende skade på dit loft, din flise og dig. Brug de rigtige redskaber og procedurer til at hænge en smedejern pot stativ.

Instruktioner

•Tag på din beskyttelsesbriller.

•Find strøer i dit loft, ved hjælp af stigen og stud finder. Strøer er den eneste struktur i loftet, der kan bære vægten af en smedejern pot stativ. Elektronisk stud finderne varierer i design og drift, men de alle angive, enten af lys eller lyd, placeringen af studs eller strøer under drywall eller lofter. Følg vejledningen til din model. Når du finder en tværbjælke i området hvor du ønsker at hænge din smedejern gryde rack, skal du markere midten af tværbjælke med en blyant, så du kan huske præcis, hvor det er.

•Holde basen plade i den ene hånd og sætte en skrue gennem en af dens monteringshuller. (Monteringsdele til pot stativer kan variere meget, men de fleste montering hardware kits består af mindst en robust bundplade og træskruer af mindst 3 eller 4 inches i længde.) Derefter placere punktet af skruen lige op mod loftet direkte under midten af en loft tværbjælke. Med en skruetrækker, drej skruen fast indtil bundpladen rører loftet. Gentag proceduren for med alle skruer. Sørg for, at hver skrue træder tværbjælke. Nu spænd skruerne indtil bundpladen hviler blidt mod loftet.

•Udvide målestok at røre loftet mens stående på gulvet. Dette måler hvor tæt i loftet, du kan nemt og bekvemt komme. Dette er den omtrentlige afstand fra loftet hvor bunden af dine gryder bør Dingle. Skrive måling på et stykke papir. Derefter hænge en af din mindste Potter af en finger. Måle afstanden det hænger ned fra din finger. Trække denne måling fra først. For eksempel, hvis den første måling ovenfor var 24 inches, og din pot dinglede 10 inches, er forskellen mellem to 14 inches. Det er hvor langt fra loftet din pot kroge ender.

•Juster længden af den hængende hardware (som regel dette består af længder af kæden, der leveres sammen med din smedejern gryde rack) således at kroge af din gryde rack vil være placeret korrekt længde fra loftet.

•Sæt kæder til bundpladen.

•Test styrken af din installation af fast tugging på hver af kæderne, og derefter på alle kæder. Hvis nogen af skruerne vige, kender du den bundplade ikke er monteret ordentligt; i så fald fjerne bundpladen og begynde forfra igen.

Hæng smedejern pot stativ ved at knytte det til kæder.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis en anden person til at hjælpe dig med at løfte og hænge en stor smedejern gryde rack.
  • Stramme ikke bundplade skruer eller du kan beskadige dit loft.
  • Montere bundplade kun til en tværbjælke; aldrig montere den kun i loftet overflade.
  • Følg installationen anvisningerne, der følger med din særlige smedejern pot stativ.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com