Hvordan til at hænge smedejern vin stativer

July 13

Hvordan til at hænge smedejern vin stativer

Vin stativer giver en attraktiv og kompakt måde at gemme flere flasker vin. Vin racks fås i flere varianter, herunder stativer, der sidder på en tæller og stativer, der hænger på en væg eller under et kabinet. Derudover fremstilles vin reoler i talrige finish såsom træ og plast samt jern til at supplere home decor. Det vigtigste aspekt af hængende en smedejern vin rack er sikre det til væggen, så at det kan bære vægten af vinflasker det vil i sidste ende hold.

Instruktioner

•Sæt en stud finder fladt mod en væg og tænde den ved at skubbe afbryderknappen. Skub stud finder mod væggen, indtil enheden udsender et bip. Mark placeringen på væggen med en blyant. Fortsat glidende stud finder langs væggen, indtil en anden stud er placeret. Mark denne placering med en blyant. Ideelt set vil hver skrue af vin rack blive indsat i en mur stud.

•Hold vin rack mod væggen, så at skruehullerne vinholder er på linje med blyant mærker der angiver væggen studs.

•Sæt en 3/4 tommer skrue, normalt forsynet med vinholder, ind i et af hullerne til skruer og skru den ind i væggen ved hjælp af en skruetrækker.

•Sæt de resterende skruer i den vinholder skrue huller og skrue dem ind i væggen med skruetrækkeren.

•Sæt hænderne på hver side af vin rack og forsøger at ryste det forsigtigt. Den vinholder bør ikke bevæger sig overhovedet. Hvis rack ryster eller rangler endda lidt stramme hver skrue indtil rack er sikkert.

Tips & advarsler

  • Hvis der er ingen væggen studs i nærheden af hvor du ønsker at hænge den vinholder, skal du bruge væg ankre eller hule væg skruer. Brug en boremaskine til at oprette en en tomme dyb hul i væggen og indsætte en væg anker eller fasteneren ind i hullet. Placer vinholder på væggen og indsætte skruer i væggen ankre. Væg ankre og hule væg skruer kan købes på ethvert hjem forbedring eller hardware butik.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com