Hvordan til at hænge Solar lanterner

June 24

Selv om de oprindelige omkostninger ved solar lanterner kan være højere end lav spænding haven lamper, har de flere fordele. Da de er i stand til at konvertere lysenergi fra solen og gemme den til senere brug, har de nul indflydelse på din elregning. De er nemme at installere, fordi de ikke kræver nogen ledninger. Enkelt eller flere sol haven lys kits er typisk lavet til brug som haven sti lys eller som hængende lanterner. Lanterner har suspension ringe øverst for nem installation på en krog eller beslag. Installation af sol lanterner kræver ingen særlige værktøjer og kan være afsluttet i under en time.

Instruktioner

•Vælg solrige steder for at installere din solar lanterner. De fleste sol-lamper kræver to til tre timer af direkte sollys for at oplade batterierne.

•Installer lang hyrdes Kroge ved at holde hver krog lodret og positionering den nedre ende af krogen på jorden og anvende nedadgående pres på stabilisering arm. Du kan normalt opnå dette ved at placere din fod på stabilisering arm og ved hjælp af din kropsvægt til at skubbe krogen i jorden. Hænge den solar lanterne på krogen.

•Installer kortere hyrdes Kroge ved blot at skubbe dem ned i jorden, bruge dine hænder og den nedadgående kraft af din øverste kropsvægt. Hvis du installerer flere kroge til pathway belysning, måle 6 inches fra de nedre ender af af kroge og tillægger krog på den målte afstand et stykke malertape. Skubbe kroge i jorden indtil tapen er på jordoverfladen, så fjern tapen. Dette sikrer, at alle lanterner hænger i samme højde. Hænge solar lanterner på krogene.

•Anbring en plante-hængende beslag på en væg eller træ post, hvor du ønsker at hænge lygten. Brug en skruetrækker eller en boremaskine med drivende stumper og skruer til trygt anbringer beslag til stativet. Hænge den solar lanterne på beslaget.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com