Hvordan til at hænge sort lys med en ledning

October 14

Hvordan til at hænge sort lys med en ledning

Uanset om du har købt sort lys til at fremhæve en fluorescerende display, skabe en stemning i dit kollegieværelse eller for nogle andre formål, på et tidspunkt du nødt til at beskæftige sig med hænge dem. Mens din gennemsnitlige sort lys lys kabinettet har huller hvor skruer eller søm kan være gevind gennem, er ledningen ofte tilbage bare for at Dingle. For at håndtere problemet potentielt grimme, nødt du til at få en smule ressourcestærke.

Instruktioner

•Plan til placering af din sort lys. Prøv at vælge en placering, hvor din ledning kan nå hjørnet eller bunden eller toppen trim af en mur og vil også kunne let komme til en stikkontakt. Teste placeringen ved at holde sort lys op til det pågældende sted og arrangere ledningen, så den når den nærmeste hjørne eller trim og derefter slanger langs den lige kant til den nærmeste stikkontakt. Hvis der ikke er nok ledningen, finde en forlængerledning.

•Sæt din sort lys på væggen ved fastsættelse af skruer gennem huller i det lys beklædning og ind i væggen.

•Træk ledningen stramt til det nærmeste hjørne eller trim board, hvor ledningen kan ligge fladt og synes så diskret som muligt.

Hammer en U-formet søm omkring ledningen til at ordne det til dets placering. Hvis din ledning har nået et hjørne, trække det henslængt langs hjørnet nu, og placere et U-formet søm omkring ledningen hver mund, indtil du får tæt på stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Hvis du har til at hænge din sort lys af deres egen ledning for nogle grund, Sørg for at vælge en lighter-weight sort lys. Fastgør ledningen til loft eller væg med U-formede søm i så mange steder som muligt at fastsætte cord tæt til sin base.
  • Tage forholdsregler, når du bruger en sort baggrund. Overeksponering for UV-stråler, der sort lys producerer kunne beskadige dine øjne eller hud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com