Hvordan til at hænge stof for at dække et skab åbning

June 27

Hvordan til at hænge stof for at dække et skab åbning

Hængende stof i stedet for standard closet døre er et budget-venlige måde at tilføje et personligt touch til ethvert rum. Tekstiler i assorterede teksturer, mønstre og farver oprette utallige designer-kyndige muligheder for at øge din nuværende indretning. Og hvis du beslutter at ændre design typografier eller farver, rum, skab døre kan nemt skiftes til en ny struktur uden at sprænge banken. Hængende stof over et skab døråbningen er lig hængende gardiner over et vindue ved hjælp af et par værktøjer og lidt tid.

Instruktioner

•Measure dit skab åbning. Brug en metal målebånd til at udvide fra den ene side af åbningen til anden siden, både horisontalt og vertikalt. Skrive dimensioner på et stykke papir. For en mere dramatisk look, tilføje 6 til 8 inches til top måling og hver side. Tilføje 2 inches til bunden måling at give mulighed for en færdig stof forneden.

•Decide hvordan fuld og indsamlede du gerne stof skabet døren skal vises. Vandrette stof måling er typisk dobbelt skab bredde måling til at oprette en fyldigere, samlet look. Tungere stof, som damask eller brokade, kan opnå en fuld udseende med mindre stof. Formere måling for bredden af skabet af 1 1/2 gange til at bestemme mængden af tungere stof behov.

•Look på farverne i dit værelse, herunder vægge, møbler og gulve. Vælg en stof til din skabet døren til at koordinere med dit værelses nuværende farvepalet. Også vælge et stof, der er tilstrækkelig uigennemsigtigt til at skjule dit skab indhold og en, der vil hænge eller drapere godt. Undgå letvægts bomuld blandinger.

•Vælg en gardinstang, der vil supplere din rummets stil. En neutral sort eller brun metalstang forbedrer næsten alle udsmykning stil. Hvid gardinstænger er ideelt til sommerhus eller sort-hvid moderne design.

•Kontrollér en blyant mærke på væggen hvor gardin stang parenteser er at blive hængt. Henvise til dit skab dimensioner og måle ned lodret fra loftet og vandret fra de åbne sider af skabet åbning efter dine mål. I parentes vil hænge, hvor disse linier skærer hinanden.

•Sæt gardinstang beslag til væggen med en skruetrækker.

•Klap bund, top og sider af stoffet over 2 inches og jern ned for at oprette en skarp pressefold i stoffet. Lægge et stof lim bånd mellem den foldede stof og klæbende instruktioner til at sikre struktur, at skabe en færdig hem langs bunden, top og sider.

Hæng stof på gardinstang bruger curtain clips eller øskner. Vælg metalringe eller øskner, der vil give rigelig plads til at nemt glide langs gardinstang.

Hæng din gardinstang sikkert i gardinstang beslag og jævnt justere stof samler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com