Hvordan til at hænge stof vindue tørklæder

May 12

Sagte draperet vindue tørklæder låne en elegant og overdådigt detaljer til din brugerdefinerede vindue behandling. Vinduet tørklæde, typisk et lang stykke af letvægts stof, er suspenderet på toppen af vinduet alene eller som en valance for gardiner eller forhæng. For en formel udseende, er tørklæde hang så siderne er symmetriske. For et mere casual look, er tørklædet hængt asymmetrisk. Enkel at installere gardin tieback drejeknapper kan du nemt indstille positionen af tørklædet. For at organisere dette projekt, er det en god idé til skitse holdninger af drejeknapper, før du begynder at bore huller i din rude indramme eller væg.

Instruktioner

•Sketch vinduet. Trække i stof vindue tørklæde, hang i forskellige konfigurationer. Baseret på dine skitser, beregne hvor mange gardin tieback knapper du skal bruge til projektet, og hvor de placeres på vinduet molding eller væg.

•Measure og mark væg eller vindue støbning til at angive positioner af gardin tieback drejeknapper. Bor en pilot hul gennem hver mark, til væg eller vindue støbning. Skrue én gardin tieback knop i hver pilot hul.

•Sæt en elastik rundt om skaft del af hver knop. Dobbelt gummi bandet over indtil det er lun på akslen. Drapere tørklædet over gardin tieback drejeknapper. Flytte tørklædet, indtil du er tilfreds med sin holdning. Løfte et afsnit af elastik på hver knop og derefter trække et lille stykke af tørklæde under bandet. Dette vil forhindre tørklæde fra skiftende.

Tips & advarsler

  • Diameteren af borehoved skal være lidt mindre end de gevind skafter af skruerne.
  • Hvis du forudser stress på tørklæde fra klatring kattekillinger eller nysgerrige børn, skal du installere væg ankre i de pilot huller boret i en hule mur.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com