Hvordan til at hænge tapet Over gamle tapet

January 28

Hvordan til at hænge tapet Over gamle tapet

Hvis din nuværende tapet viser sig for svært at fjerne, kan der ingen anden mulighed end at hænge nye tapet over det. Dette er imidlertid kun tilrådeligt, hvis der er ingen yderligere lag af tapet under den aktuelle indlæsning. Det er også nødvendigt at sikre, at farven på den aktuelle baggrund ikke vil bløder, når du anvende tapet pasta. Teste en lille del af de nuværende tapet først, før du begynder processen med hængende nyt papir.

Instruktioner

•Applicer en lille mængde af tapet lim til et lille område af tapet. Vente med at se Hvis limen forårsager papir at skrælle eller farve til at bløde. Hvis papiret ikke skrælle, er det sikkert at fortsætte.

•Paste nogen hængende stykker af den nuværende tapet tilbage til væggen, så sand sømme og ru pletter glat. Vask tapet med en svamp og en blanding af vand og ammoniak. Vente på det tørre helt.

•Applicer en primer til det gamle tapet. Dette er nødvendigt, hvis tapetet er lavet af vinyl eller hvis farven blødninger. En vinyl til vinyl primer vil gøre overfladen af vinyl tapet mere accepterende over for tapet lim og en primer-sealer vil stoppe farven på tapet fra blødning. Følg producentens anvisninger for at anvende primeren korrekt.

•Unroll tapet og skære et ark omkring 4 inches længere end højden på din væg. Lay ark papir, med billedsiden nedad, på en flad overflade og bruge en pensel rulle til at anvende et lag tapet pasta. Hænge nye papiret på det gamle tapet. Gør ikke sømme med det nye papir over sømmene på det gamle tapet. Dette vil skabe hævede kanter på din væg.

•Gentag det sidste trin, indtil væg er dækket med den nye tapet. Køre en pensel over papir til at gøre det glat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com