Hvordan til at hænge tin drager med glas vinger

June 17

Hvordan til at hænge tin drager med glas vinger

Tin er en metallegering, der indeholder en masse af tin, hvilket gør det lettere i vægt end mange andre metaller og ideel til loft indretning. Mange af de middelalderlige dekorationer du kan finde på hobby collector butikker, såsom drager, er ofte lavet af tin og glas. Hængende en tin dragon med glas vinger fra loftet er en stor udsmykning idé, men du bliver nødt til at hænge din drager med de rigtige materialer til at holde dem fra at komme.

Instruktioner

•Look på din dragon og bestemme støtte point. Du skal bruge point nok støtte til at holde din tin dragon i den vinkel, du ønsker at hænge det. Typisk, bunden af halen og base af begge fløje er ideelle. Hvis dragens hoved er tung, bunden af halsen vil sandsynligvis brug for støtte. De tungeste tin er typisk støtte point. Glas vinger absolut skal støtte.

•Measure afstanden mellem hver af de støtte punkter på din dragen med et målebånd; derefter skrue loft kroge i loftet hvor du ønsker at hænge din tin dragon. Du skal bruge en krog pr. støtte punkt. Prøv at bruge klart loft kroge, så du ikke aflede opmærksomheden fra effekten af dragen flyver gennem luften.

•Klippe en længde af klare hængende wire for hver af dine støtte point. Længden er ligegyldigt. Det vil afhænge af hvor lavt du ønsker din dragen til at hænge. Mellem 6-8 inches er ideel. Binde en knude i den ene ende af hver af stykkerne af hængende wire. Binde enderne rundt om hver af dine støtte point.

•Strømforbrug i standby på en skammel eller stige, der komfortabelt når den højde, du ønsker at hænge din tin drager. Glide knyttede slutningen af hængende wire omkring hver af loftet bøjler. Ikke give slip på dragen, indtil du har dem alle på plads. derefter Sænk forsigtigt dragen indtil du er sikker på kroge og wire vil støtte sin vægt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com