Hvordan til at hænge træ stole

November 17

Kan være en udfordrende vise din fine træstole i en unik måde--især hvis du ønsker at holde din dyrebare antikke stole til visning, men stadig holde folk fra at sidde på dem og beskadige dem. Shaker pegboard tilbyder en unik og simpel måde at gøre dette, så du kan hænge dine stole. Traditionelle Shaker pegboard består af en 3 1/2-tommer-dækkende hårdttræ bord med huller boret med 6-tommer intervaller for Shaker pløkker. Installationen er simpel og resultaterne er så elegant som de er effektive.

Instruktioner

•Measure op fra gulvet til toppen af døren i det rum, du ønsker at hænge din stole. Markere denne måling langs hele væggen, at stolene bliver hænge. Markere stud steder i denne højde, ved hjælp af en stud finder og en blyant.

•Holde den første del af Shaker pegboard indtil den markerede højde med ene ende butted op mod dørkarmen. Sikre ende mod dørkarmen ved sømning en 8d finish søm i en mur stud. Hold et niveau på pegboard og justere anden enden, indtil det registre niveau. Sikker herpå med et søm i væggen stud. Søm i de andre væggen studs i midten af pegboard. Gentag dette på tværs af væggen, og sørg for hvert afsnit er i niveau med de andre. Sænk søm hoveder, ved hjælp af en lille hoved negle sæt.

•Skub i hver Shaker peg i de forborede huller i pegboard. Hvis du synes, det er for stram til at gå hele vejen, sand den runde tenon let med 220 sandkorn sandpapir, indtil det passer stramt ind i hullet. Sprede en lille mængde af træ lim til slutningen af en Shaker pind. Skubbe det i så langt som du kan i hånden. Let tryk i Shaker pløk resten af vejen med en gummihammer. Installere resten af pindene på denne måde langs pegboard.

Hæng træstole på en pind ved at løfte dem og hænge hovedstøtten centreret på en pind. Space stole jævnt langs Shaker pegboard.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com