Hvordan til at hænge tunge billede hylder på Sheetrock vægge

November 5

Tunge billede hylder, der hænger på en væg gøre det ved hjælp af beslag, der er skruet ind i væggen. Hængende disse typer af hylder på en væg, bygget af Sheetrock kan være en udfordring. Hvis skruerne er indsat direkte i Sheetrock, vil de i sidste ende arbejde sig ud, forårsager hylden at falde. Skruerne skal forankres i Sheetrock for at sikre, at de forbliver sikkert fastgjort til væggen.

Instruktioner

•Hold hylde på væggen i den ønskede placering.

•Sæt et niveau på hylden og justere hylden indtil luftboble i glasset er centreret mellem de to lodrette linjer. Markere væggen under hylden med en blyant i hver ende af hylden og i midten. Hvis de kantede parenteser er knyttet til hylden, markere skruehullerne i parentes. Hvis de kantede parenteser er adskilte, holde dem på væggen, så den vandrette del er selv med mærker til hylden og markere skruehullerne.

•Drill et hul i væggen på hver af de skrue hul varemærker. Brug en boremaskine med en murværk smule, det er den samme størrelse som ankre bliver brugt. Bore huller i en 90 graders vinkel, så at ankre kan indsættes direkte.

•Sæt væg ankre, der vil rumme beslag skruer i hver af hullerne, så langt som du kan i hånden. Tryk dem forsigtigt med en hammer så de flugter med overfladen af væggen.

•Installer en driver bit i boret og fastgør hylderne med skruerne forsynet med parenteser. Overdrive ikke skruerne eller du kunne skade ankre og kompromittere deres integritet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com