Hvordan til at hænge tunge dekorative væg spejle

January 18

Hvordan til at hænge tunge dekorative væg spejle

Store dekorative spejle kan virkelig åbne op i et rum, tilføje reflekterede lys og endda opfattelsen af mere plads. Det er bydende nødvendigt, at du tager din tid når hænge en tung spejl--en regelmæssig billede bøjle vil ikke være i stand til at håndtere vægten af det, eller vil regelmæssige tynde billede wire. Mens de fleste af præparatet kan gøres af en person, er hængende spejlet sig selv en to-personers job.

Instruktioner

•Skru to D-ringe til enten side af spejlet ramme, fire femtedele af måde, op fra nederste kant. Binde enderne af tunge wire til hver D-ring ved hjælp af en slip knude, således at wiren er stram, men giver et par inches. Wrap ender med gaffatape.

•Measure den vandrette længde af spejlet. Fratræk 4 inches, og markere denne måling på toppen af krydsfiner. Skåret af krydsfiner med en hånd eller power saw i en stribe, der er 3 inches høj og længden af din måling.

•Locate studs i væggen ved hjælp af en stud finder. Markerer steder med en blyant, derefter holde spejlet over steder, mens en helper markerer kanterne. Bruge mærkerne som en guide til at bestemme, hvor du vil placere krydsfiner væg anker.

•Nail krydsfiner strip i væggen, gennem drywall og ind i den venstre stud. Hvis du ikke føler søm kører ind i træ forbi drywall, placere en anden søm 1 tomme over og hammer det til stutteriet. Læg en plan oven på krydsfiner strip og justere det, indtil det er helt lige, så tilføje en yderligere søm i den venstre stud, efterfulgt af to negle i det rigtige stud.

•Kontroller træ skruer i krydsfiner med en boremaskine, forlader 1/4 tommer til ophængning.

•Lift spejl, med en hjælper, og hold den mod væggen, et par inches højere end anker. Langsomt sænke spejlet så at wiren hviler på skruerne. Når du er sikker på det er sikkert, langsomt frigive spejlet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com