Hvordan til at hænge tunge genstande

October 11

Hvordan til at hænge tunge genstande

Før du kan hænge en tung maleri, spejl, hylde eller flad-tv på en gips, gips, ark rock eller tremme væg, skal du finde en stativet bag muren til bolt til. Simpelthen boring en skrue i gips vil resultere i en iturevet væg og en brudt objekt. Selv om måder at lokalisere væg studs intervallet fra aflytning til boring test huller, er en af de mest pålidelige måder at bruge en elektronisk eller magnetisk stud finder.

Instruktioner

•Flyt stud finder over overfladen af væggen i det generelle område, hvor du ønsker at hænge en tung genstand. Når stud finder finder et metal søm, enten magneten vil reagere eller finderen bipper, afhængigt af hvilken type af stud finder det er. Markere stedet med en blyant.

•Køre den målebånd 16 inches vandret fra mark. Den standard plads mellem væggen studs er 16 inches, men nogle gange er det 24 inches. Hvis du ikke kan finde en anden stud på 16, holde bevæger sig ud, indtil du gøre. Markere det sted så godt.

•Brug niveau til at trække en linje mellem to mærker. Boble på gauge midt i grad skulle komme til at hvile præcis mellem de to linjer. Markere den vandrette linje mellem studs langs den øverste kant af plan.

•Drill ind i væggen på varemærker med boret og en lille smule. Hvis du holde følelse modstand efter 1/2 tommer, har du ramt en stud. Tilbage smule ud, Indsæt lidt den samme bredde som din øje bolt og bore dybt ned stutteriet. Tilbage lidt ud, og skrue i øjet bolt. Gentag dette trin på andre mærket, og du er klar til at hænge din tunge vare sikkert.

Tips & advarsler

  • Lejlighedsvis, vil dine stud finder give en "falsk positive" og angive en stud, der er faktisk en metal vandrør. Være parat til at tilbage ud din test bore bit hurtigt hvis du høre skrig af metal på metal.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com