Hvordan til at hænge tunge kabinetter på gipsvæg

December 18

Hvis du har nogensinde arbejdet med tunge kabinetter og drywall, kender du drywall ikke kommer til at holde op kabinettet. Væg ankre kan arbejde med hylder eller andre vægtæpper, men skabene skal monteres direkte til studs bag drywall. At lokalisere disse studs og foring op kabinetter til at montere der kan være en vanskelig opgave, men når de er fast monteret, du kan regne med dem opholder sig på plads.

Instruktioner

•Measure højde og bredde på bagsiden af kabinettet. Mark disse målinger på væggen hvor du gerne vil installere skabene ved hjælp af en plan og blyant, med linjerne niveau og plumb. Hvis du hængende kabinetter over en bordplade, skal den nederste kant af det markerede område være 20 inches over køkkenbordet.

•Find hver stud i væggen inden for det markerede område, ved hjælp af din stud-finder. Lave lodrette linjer i området for at vise stud positioner.

•Measure positioner i hver af stud linjer fra den ene side af det markerede område. Markere lodrette streger på bagsiden af kabinettet på de samme holdninger, så linjerne på kabinettet vil matche linjer på væg, når kabinettet afholdes der.

•Drill to pilot huller på hver linje, 6 inches fra toppen af kabinettet og 6 inches fra bunden.

•Hold kabinet på væggen ved hjælp af assistent. Linje op kanterne af kabinettet i det markerede område. Køre skruer med Spændeskiver gennem hver pilot hul, ved hjælp af din skruetrækker bit. Kontroller, at du føler dig hver skrue greb studs.

•Hold dit niveau lodret på forsiden af kabinettet. Hvis niveauet viser, kabinettet lænede sig frem, løsne bunden skruer og dias shims op bag i kabinettet på bunden, indtil det er glat, så spænd skruerne. Hvis kabinettet lænede sig tilbage, derefter gøre det samme for de øverste skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com