Hvordan til at hænge Utility kabinetter

July 6

Alsidigheden i nytte kabinetter gør dem perfekt til garage eller tøjvask værelset. Hænge dem på væggen kræver mere end én person til at udføre projektet sikkert, men ellers skal du minimal træbearbejdning færdigheder og et par værktøjer. En af de vanskeligste dele trækker kabinet fronterne sammen efter skabene er på væggen. Hvis kabinetterne er installeret mellem to vægge, vil en lille flad molding pænt dække kløften kabinetter til væggen.

Instruktioner

•Measure op fra gulvet, og gøre en mark på 54 inches. Placere carpenter's niveau på væggen vandret. Hold det mod mærket, og tegne en svag streg på væggen. Find og marker studs i det foreslåede område til nytte frysere, ved hjælp af en stud finder.

•Holde den øverste kant af en 1-tommer af 2-tommer stykke af tømmer på linjen. Gøre mærker på det med angivelse af hvor knopperne er i væggen. Placer tømmer på et arbejdsbord og bore 3/16-inch huller på de mærker bruge Boremaskinen. Hullerne vil holde tømmer fra opdeling når du fastgør den til væggen.

Uddelingen 1-inch ved 2-tommer tømmer til væggen. Placer 1 1/2-inch drywall skruer gennem huller du har lavet. Spænd dem ned med Boremaskinen.

•Tag kabinettet døre ved at skrue skruer i hængslerne, der holder døren på kabinettet. Afsat dørene for nu. Sætte flere 2-tommer drywall skruer på den nederste hylde af kabinettet.

•Indstil kabinet på stykket tømmer du fastgjort til væggen. Lad det hvile der. Justere sin holdning til venstre eller højre, hvis nødvendigt. Mens nogen holder skabet på plads, køre skruer gennem bagsiden af kabinettet, tilpasse dem med de mærker, der angiver, hvor knopperne er placeret. Køre en skrue nær toppen af kabinettet og en nær bunden for hver stud. Bruge en kort trappestige for at nå toppen af kabinettet.

•Tag døre fra den anden Kosteskab. Hvis din kabinetter har fronter på dem, bore 3/16-inch huller gennem siden af den anden kabinettets front. Lave huller på den side, der vil opfylde de første kabinet, du installerede. Bor et hul øverst og en nederst.

Uddelingen anden skabet til væggen. Hold den mod væggen og den første kabinet. Indsæt 3-tommer drywall skruer in hullerne du boret i kabinettets front. Drive dem ind det første kabinet fronten til at trække fronterne sammen.

•REINSTALL døre på skabene. Fjerne stykket af tømmer fra væggen. Udfylde hullerne til skruer efterladt med fælles sammensatte. Lad det tørre. Sand det med fint sandpapir.

Tips & advarsler

  • Trim sider af nytte skabene hvor de mødes væggene med et stykke af skærmen molding, hvis nødvendigt.
  • For at forhindre skade, forsøg ikke dette projekt alene.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com