Hvordan til at hænge vægkunst med bånd

December 23

Du har et smukt stykke kunst, der skal vises på din væg, men hvordan har du hang det? Traditionelle omfatter hængende enhver type af vægkunst et søm og en hammer. Dog, mere kreative og unikke ideer uden tvivl camouflage selv den kedelig søm i væggen look. Bånd bliver en stadig mere populær måde at hængende vægudsmykning, og et par tips kan hjælpe dig gøre det ordentligt og med stil.

Instruktioner

•Pick ud af en rulle bånd fra din lokale håndværk butik. Du kan vælge enhver farvebånd, eller noget, der vil supplere typen af kunst, som du hænger. Kontroller, at du køber bånd med tykke bredder (mindst to inches) i stedet for noget lacy, da du vil bånd til at være i stand til at holde op vægudsmykning.

•Measure ud af hvor meget du vil bruge med et målebånd. For mindre og lettere stykker af kunst, kan du måle kortere stykker af bånd (typisk omkring 6 fod); for større og tungere stykker, vil du har brug for et længere stykke omkring 12 til 15 fod. Det afhænger også af, hvor lavt du ønsker din maling til at hænge på væggen.

•Klippe off brik du vil bruge med en saks. For at fastgøre dine bånd til den faktiske vægudsmykning, skal du bruge små negle og en hammer. Ene ende af båndet på siden af billedrammen og hammer et lille søm i båndet stykke til at fastgøre den. Gør det samme på anden siden, indtil du har sikret bånd på hvert stykke af billedrammen.

•Hammer negle på bånd af hvad overflade kunsten giver mulighed for, hvis din vægkunst ikke har en ramme. For eksempel, hvis vægkunst er en træ objekt, hammer søm på siderne af objektet træ (ikke nær dekorative motiver i billedet) lige nok til at fastgøre båndet sikkert.

•Sæt en lille krog ind i væggen (afhængigt af hvor du vil placere vægkunst) og hænge billedet på krogen. For tungere stykker, skal du muligvis mere robuste kroge; disse kan også findes i din lokale hardware eller håndværk butikker. Placer din vægkunst, som du ønsker og nyde din nye væg udsmykning.

Tips & advarsler

  • For en mere dekorativ og tema-orienterede look, vælge bånd, der har designs allerede på dem. Ensfarvet bånd fungere fint, men hvis du vil medtage flere mønstre og designs, kan du bruge multicolor bånd.
  • Kontroller, at du bruger stærke og tykke bånd til dette projekt. Som lacy bånd ser flot og dekorativt til din vægkunst, vil de ikke støtter vægten, især hvis vægkunst er en smule tungere. Altid sørge for at der er ingen tårer i bånd, og hvis der er, ændre båndene.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com