Hvordan til at hænge vægtæpper over en sofa

March 16

Hvordan til at hænge vægtæpper over en sofa

Professionelle dekoratører, kuratorer og gallerister vide hemmeligheden bag hængende kunst, således at det altid fangster øjet. Bruge deres metoder, og du kan sætte din illustration hvor det hører hjemme på dine vægge. Et område, hvor placering er især vigtig er væggen over sofaen. Beregne omhyggeligt, og en væg hængende over sofaen bliver så iøjnefaldende som et galleri maleri.

Instruktioner

•Measure afstanden fra toppen af din sofa til loftet. Forlader to tredjedele af denne plads til illustrationen er en god rettesnor, ifølge leje udsmykning Digest hjemmeside. Dernæst sidde i sofaen og sætte dine arme bag hovedet. Måle denne afstand - du ønsker ikke at hænge illustrationen så lavt, at du støde det hver gang du flytter. Udlejning udsmykning Digest rådgiver forlader 5 til 9 inches af plads mellem toppen af sofaen og bunden af vægtæppe.

•Vælg en hængende metode til din vægtæppe. Tekstiler som tæpper har ofte kroge, så en let løsning er at montere en hængende stang på væggen. Et indrammet vægtæppe kan monteres fra en billede krogen. Hvis du har en lys vægtæppe med ingen kroge, prøve den Amish nummer af ved hjælp af Velcro.

•Mark fra 58 inches over jorden som en retningslinje. Dette er øjenhøjde på en gennemsnitlig person. Derefter placere illustrationen, så midten af din brik er 58 inches over jorden. Hvis denne højde giver tilstrækkelig plads mellem væg hængende og din sofa, hænge stykke i denne højde. Hvis der er for meget plads over væg hængende eller for lidt plads mellem kunst og sofa, flytte det, indtil du finder en afstand, der virker.

•Kontrollér siderne. Arbejdet bør være centreret i sofaen, ikke centreret på væggen. For eksempel, hvis din sofa er en tredjedel af vejen på tværs af væggen og ikke i midten af væggen, hænge kunst i midten af sofaen.

•Nail dit billede bøjle eller hængende stang monterer på væggen i den korrekte bordhøjde. Derefter løfte vægtæppe på billede bøjlen, eller placere den hængende stang på væggen mounts.

Hvis du bruger Velcro, tape det direkte til din væg og holde flere Velcro på bagsiden af din vægtæppe. Matche op tape til at hænge din brik.

•Kontrollér endelige justeringer af gulvafslibning væg hængende eller tweaking rammen for at gøre det selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com