Hvordan til at hænge vægudsmykning ovenfor trapper

October 30

Hvordan til at hænge vægudsmykning ovenfor trapper

Den tomme vægplads ovenfor trappen er et galleri, venter på at ske. Hvis du har en samling indrammede fotografier, plakater eller malerier, kan trappe væggen håndtere dem. Men uden nogle planlægning, din lodret galleri kan blive et virvar, hvor intet skiller sig ud og indtrykket er en af rod. Følge nogle enkle visuelle referencer for at oprette et professionelt udseende og en skærm din familie og gæster vil nyde.

Instruktioner

•Lay ud det kunstværk hænges, og vælg de sidste brikker, der vil gå på væggen. Kig på deres rammer til at se, om noget er disharmonisk. Matchede eller lignende rammer er symmetrisk og velproportioneret. En eklektisk gruppe af billeder er fint. Men en samling af forskellige træ rammer og en hot pink emalje ramme er ikke gonna arbejde. I en sag som, overveje reframing stykke eller skifte det ud til noget mere passende.

•Decide på din midterlinien. Den midterste linje er midtpunktet af illustrationen i forhold til gulvet. De fleste center linjer er mellem 55 og 60 inches høj. Og de fleste mennesker hænge kunst arbejde for højt, ifølge Steven K. Roberts, en Washington D.C. kunst installatør. Hans præference er i en ældre, hjem, at bruge et midtpunkt 60 inches fra toppen af baseboard. Når du kender din midterlinien, måle hver kunst arbejde for at finde dens midtpunkt.

•Measure længden af trappe, top til bund af trappe, og finde ud af hvordan man laver din serie af stykker lige langt fra hinanden som de klatre trapper. Midtpunktet for hvert stykke skal svare til højden på hvert trin og din midterlinien. Dette er, hvor du nødt til at tage lidt ekstra tid. Måle højden af indrammet kunst og dividere det med to. Tilføje dette nummer til din center linjehøjde. Holde sig et stykke tape på væggen på dette punkt og markeres. Dette er toppen af rammen. Nu trække ledning på bagsiden af billedet eller maleri henslængt og måle afstanden fra toppen af rammen til den øverste punkt af strakte wiren. Trække denne afstand fra varemærket tape og læg et andet stykke tape med en mark på stedet til hammer i et billede krogen.

•Sæt den scoop eller kurve af krog på markeret og pund krogen ind i væggen. Hæng kunst arbejde og justere, så det er plan. Fjern tapen. Hold øje for ækvidistance og måling til at finde den midterste linje og krog spot som du hænge alle kunst. Ved at arbejde med begrebet midterlinien oprette du et harmonisk forløb billedkunst op ad trappen.

•Hvis du hænger en blandet galleri af kunst--ligesom en fotosamling--begynde ved at finde midten af trappen og midterlinien. Arrangere kunst arbejde omkring dette midtpunkt i en afbalanceret klynge, ikke spredt bredt. Prøv at arrangere papir modeller på gulvet for at se, hvor at placere hvert stykke og derefter tape konfiguration til væggen for sidste-øjebliks justeringer før måling og hængende stykker. Et galleri kan føjes til flere fotografier eller kunstværker er erhvervet. Justere strømmen af kunst op og ned ad trappen ved hjælp af center line målinger til at placere nye stykker.

Tips & advarsler

  • Det er værd at den ekstra indsats at spore omridset af kunst på skrot papir, klip dem ud og arrangere dem på gulvet den måde du ønsker dem på væggen. Du kan fortælle det samme, hvis noget er dårligt ud af balance. Forfine arrangementet ved at fastgøre den til væggen med malerens blå bånd. Så stå tilbage at se om det virker. Maler tape vil trække ret off væggen uden at efterlade en rod.
  • Rammer bredere end 24 inches, bruge to kroge, fordelt jævnt og så bredt som billede wire vil strække stramme. Dette giver mere støtte og holder niveauet ramme, når det er hang.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com