Hvordan til at hænge vimpler på væggen uden negle

October 9

Hvordan til at hænge vimpler på væggen uden negle

Vimpel flag viser din troskab til et hold eller en vis interesse. Hvis du ønsker at fortælle verden, hvor meget du holder af en favorit sports franchise, eller du blot ønsker at tilføje farve til din bolig, er vimpel flag én måde at gøre dette. Men hvis du er bekymret for skadelige dine vægge, hængende vimpler med negle anbefales ikke. Overveje andre måder at dekorere dit værelse uden at kompromittere integriteten af væggene.

Instruktioner

•Drej 3-tommer strimler af afdækningstape ind i en løkke ved at forbinde ender, klæbende side ud. Holde fast i den ene side af tape på bagsiden af vimpel og anden siden til væggen. Tryk på flad med hånden at holde vimpel flag på plads. Dette er ikke anbefalet til nymalede vægge. Hvis vimpel flag er let, kan du vælge at bruge maler tape i stedet, som vil mindske chancen for, at båndet vil fjerne malingen på væggens overflade.

•Tear en pind af plakat kit i fem til syv en halv tommer strimler. Gnid putty mellem tommel- og pegefinger til at aktivere limen. Tryk på et stykke af plakat putty på bagsiden af alle tre hjørner af vimpel flag. Sætte de resterende kit stykker langs de lange kanter af vimpel. Tryk på plads på den væg overflade. Dette vil holde filt og stof vimpler, men med jævne mellemrum tilføje nye Kit for maksimal hold.

•Adhere vimpel til væggen med en korte pistol eller thumbtacks. Hullerne disse elementer skabe er langt mindre synlige end dem lavet med hammer og søm, men de er lige så holdbare. Når du ønsker at fjerne vimpel, fyld alle synlige huller med væg spackle eller tandpasta. Før hængende vimpel flag, beslutte præcis hvor du ønsker at placere dem for at minimere antallet af huller. Hvis det er muligt bruge eksisterende huller man undgår at gøre mere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com