Hvordan til at hænge Wire reoler i beton

November 20

Hvordan til at hænge Wire reoler i beton

Installere wire reoler i et skab kan hjælpe med at fjerne spildt øjeblikke søge efter emner og kan også give ekstra lagerplads område inde i skabet. Mange virksomheder producerer færdige skab arrangørerne specielt designet til at maksimere skab plads på en brøkdel af prisen af brugerdefinerede bygget træ enheder. Dette gør wire reoler en økonomisk måde at organisere skabsplads. Sikring af wire reoler til konkrete kræver et par grundlæggende værktøj og bør tage mindre end en time at fuldføre.

Instruktioner

•Brug et målebånd, måle længden af bagvæggen i skabet til at bestemme, hvor længe hylden vil være. Du skal efterlade 3/4 tommer mellem hylden og hver sidevæg i skabet.

•Klippe hylde til den målte længde ved hjælp af en nedstryger eller bolt kuttere. Prøv ikke at skære tættere end 1 tommer til lodret afstandsstykkerne beliggende på den front læbe af hylden. Glat nogen ru kanter med en metal fil.

•Brug en blyant, målebånd, mærke højden af hylde på flere forskellige steder langs bagvæggen af skabet. Justere en straight bestyrelsen langs varemærkerne og tegne en guide linje på tværs af væggen. Brug en plan for at sikre, at bestyrelsen er horisontalt niveau før markere linjen.

•Mark placeringen af beslagene langs den markerede linje. Den første og sidste beslag af hylden skal placeres 2 1/2 inches fra væggen, hvis slutningen af hylden rører sidevæg eller 1 tomme fra kanten af hylden hvis hylden ikke røre væggen. Ekstra beslag positioner skal markeres som pr hylde fabrikantens specifikationer.

•Anbring først beslag mod væggen på den angivne placering og markering af beslaget monteringspositioner på væggen ved hjælp af en blyant. Gentag dette trin for de resterende beslag. Bruger en 1/4-inch murværk smule, bore et hul 1 tomme dyb på hver af montering hul lokationerne. Fastgør beslagene til væggen med #8 1-tommer. Hvis skruerne ikke sikre korrekt til væggen, bruge plast ankre.

•Sæt hylde til parenteserne efter producentens anbefalede metode. Gentag de forrige trin for nogen ekstra hylder.

Tips & advarsler

  • Hylde producenter bruge forskellige typer af monteringsbeslag eller clips - Følg altid fabrikantens anbefalede montering instruktioner til specifikke beslaget bliver brugt.
  • Aldrig overbelastning Anbefalet vægtgrænsen på hylderne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com