Hvordan til at hærde stålplade med saltvand

November 26

Hvordan til at hærde stålplade med saltvand

Hærdning stålplade med saltvand er en gammeldags metode ikke anvendes så ofte længere i svejsning Fællesskabet, selv om bruger salt vand er en fantastisk måde at holde alt let, og det er let tilgængelig for alle. Den største fordel, denne metode er, at det er helt ugiftigt.

Instruktioner

•Mix hærdning indsætte. I en glasskål, tilsæt en skefuld af Fuldkornsmel og 2 skefulde af salt. Tilsættes langsomt vand mens blanding indtil det bliver en glat pasta. Hvor meget stål overflade du bliver hærdning vil afgøre hvor meget hærdning pasta du vil har brug for. Gentag disse retninger, indtil du har produceret et beløb, der synes at være tilstrækkelig.

•Coat stål Hærdning pasta i de områder, du ønsker med hærdet. Det gør du ved først jævnt varme området. Varme objektet langsomt, således at hærdning pastaen vil sikkert holde sig til overfladen. Da temperaturen til at opnå denne opgave varierer med varestørrelsen og din placering, er det meget vigtigt at varme langsomt. Kontroller ofte hvor godt pastaen stikning. Umiddelbart efter temperaturen når en grad hvor pasta vil holde fast, jævnt dække alle områder du gerne hærdet. Hvordan pasta er der på overfladen er formen objektet vil hærde til, så sørg for at passe, når du anvender hærdning pasta.

•Heat områderne, der er omfattet af pasta til en lys rød farve, ca. 1.500 grader C. Denne varme proces kan tage til flere timer. Når passende temperatur og farve er nået, straks slukke stålet: styrte varen i koldt og rent vand. Næsten øjeblikkeligt stålet bliver hårdere. Sørg for at lade punktet forbliver siddende i det kolde vand i flere minutter for at sikre hærdning er helt afsluttet.

•Temper stål efter hærdning. De ekstrem hurtige forandringer i temperatur når opvarmning og dæmper stål er hvad gør stål hærde, men det medfører også stål til at blive meget skør. Så efter hærdning stål er det meget vigtigt at dæmpe det. Simpelthen varme den allerede hærdet stål, indtil en synlige blå varme vises omkring objektet. Dette betyder, at du har nået den passende temperatur. Lad objektet sidde og afkøles ved stuetemperatur.

Tips & advarsler

  • De medfølgende instruktioner og retningslinjer er kun skal tages i betragtning når du arbejder med "mild" stål.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com