Hvordan til at holde et værelse Cool om sommeren

July 22

Hvordan til at holde et værelse Cool om sommeren

Om sommeren er temperaturer på deres højeste for året. Varmen har tendens til at blive i luften og føler kvælende og tunge. Dette kan gøre koncentration og produktivitet langsom ned. Det kan ofte være svært at holde et værelse komfortabelt cool uden at øge din energiregning drastisk. At gøre et par subtile ændringer til din daglige rutine kan hjælpe med at holde et værelse i dit hjem eller kontor behageligt uden at sprænge banken.

Instruktioner

•Sæt en fan på værelset du gerne køligt. Oscillerende fans slår fra side til side for at cirkulere luften i et værelse, forhindrer luften i følelse tykke og tunge. Ifølge Marquette bord af lys og kraft, kan mild luftbevægelse af én mil per time eller mindre gøre et rum føler op til fem grader køligere.

•Drej off unødvendige apparater og elektronik. Disse elementer genererer en stor del af varmen, selv om de er i en inaktiv tilstand. Varmen er ofte blæst ud på bagsiden af maskinen af en intern fan forårsager den opvarmede luft til at hænge i et værelse.

•Luk gardiner og persienner i løbet af eftermiddag timer. I løbet af timer fra 12: 00 til 15: 00, er jorden udsat for direkte sollys, forårsager stemning at opvarme og udstråler varme. Lukke gardiner og persienner under disse timer vil hjælpe til at aflede nogle af sollys fra de rum, du ønsker at køle.

Kil indendørs luftfugtighed. Luftfugtighed gør luften naturligt føle mere tætte og varme; at fjerne det vil også give kølig luft at cirkulere mere frit. Placer fugt absorberende agenter i flere steder i et værelse. Disse stoffer fælde fugt i luften for at reducere luftfugtigheden. Bagepulver, kattegrus og kommercielle fugt absorberende produkter kan bruges. Undgå opgaver, der producerer fugtighed som vaske tøj, tage et brusebad, kører opvaskemaskinen og madlavning.

•Kontrollér døre og vinduer for at sørge for der er ingen brud eller revner i forsegling. Dette kan tillade varm luft at lække ind i et rum, hæve indendørs temperaturer. Brug caulk at forsegle alle de områder, hvor du finde pauser i integritet af sæl.

•Udskift traditionelle glødepærer med kompakt fluorescerende pærer. Den energi, der anvendes til magten en pære er givet ud i form af varme. Ifølge Energy Star, sparepærer bruger op til 75 procent mindre energi end traditionelle glødepærer og til gengæld at oprette mindre varme, hvilket gør et værelse føle køligere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com