Hvordan til at holde fugle væk altankasser

June 23

Hvordan til at holde fugle væk altankasser

Fugle vil indlejre og tilbringe tid i områder de mener sikkert. Nogle gange, er dette afsides sted fundet i altankasser. Med deres ekskrementer og nesting materialer, kan fugle gøre et rod af din boks, og ofte dit vindue og området nedenfor. For at holde fugle væk, gøre boksen ugæstfri. Der er et par teknikker, der kan hjælpe dig med at overbevise fuglene boksen vindue ikke er et sted for dem.

Instruktioner

•Sæt netting eller skærmen over boksen. Masken skal være lille nok, at fuglen ikke kan passe ind. Hæft den trådnet over åbning at undgå fuglene fra at komme ind. Netting er ofte ubehageligt for fuglens fødder, som forhindrer dem i nesting eller hviler på toppen.

•Sæt fugl spikes på indersiden af kassen. Fugl pigge er skarpe, metal objekter, der gør det umuligt for fuglen at komme ind.

Hæng fugl bånd eller cd'er fra eller over boksen vindue. Bånd og CD Opret refleksioner, når de rammes med lys, og det kan skræmme fugle væk.

•Situate en kunstfuglen predator nær eller i boksen. En gummi slange eller plast ugle og hawk er ofte nok til at holde fugle væk. Flytte den falske predator omkring hver tre eller fire dage til at forhindre, at fuglene at vænne sig til afskrækkende.

•Installer en motion-aktiveret sprinkler nær boksen vindue. Sprinkler vil frigive en stærk blast vand når det aktiveres af fuglen, og det burde sende fuglen væk.

Tips & advarsler

  • Eliminere enhver fødekilder omkring dit hjem eller boks. Maden tiltrækker fugle til din placering og de konstante måltider tilskynde dem til at bo og reden.
  • Dække dine vinduer med persienner, nuancer eller aviser, hvis fuglene flyver ind i dem eller angribe dem. Fugle kan se glasset og ofte flyve direkte ind i dem, forårsager skade eller død. Territoriale fugle se deres refleksion i vinduet, tror det er en anden fugl og hakke på vinduet. Dækker vinduet forhindrer fugle fra bryder ind og angribe dem. Eksterne skodder og klistermærker eller overføringsbilleder placeret på ydersiden af vinduerne er nyttigt, så godt.
  • Fugl afskrækkende findes på mange hardware eller hjem forbedring butikker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com