Hvordan til at holde Geometrids fra Defoliating træer

September 3

Hvordan til at holde Geometrids fra Defoliating træer

Arkæologiske er en klassifikation af møl, der omfatter deres larver som loopers, cankerworms og spanworms blandt mange andre. Selv om skadedyr sjældent forårsage permanent skade på et træ, er de ivrig foderautomater, der spiser blade og knopper. Hvis infestation er svær, kan møl og larve spise alle blade, hvilket resulterer i bladtab. At forhindre dette kræver året rundt kontrol af både de umodne insekter og de voksne møl.

Instruktioner

•Wait indtil de tidlige forår måneder og wrap en klæbrig bånd omkring basen af træstamme ca 2 til 3 fødder fra jorden. Sikre enderne sammen som angivet på pakken instruktioner og derefter skrælle den beskyttende strip fra en klæbrig substans.

•Undersøg strimler en gang om ugen og erstatte dem, når de er fulde af larver eller møl. Erstatte bandene igen i midten af oktober, hvis du ikke allerede har, til at fange kvinder, som de forsøger at lægge deres æg.

•Wait indtil vintermånederne når træet er nøgne blade og spray alle overflader af stammen og grene med en sovende olie spray. Placer den hvilende olie i en haven sprøjte for lettere anvendelse og mætte alle bark overflader. Den sovende olie dræber æg af møllene og forhindrer klækning i foråret.

Tips & advarsler

  • Hvis nogen træer er allerede defoliated, holde i jorden under det konstant fugtig og undgå befrugtende indtil træet udvikler nye knopper og blade.
  • Hvis umiddelbare kontrol af arkæologiske er påkrævet, såsom i kommercielle plantager, anvende et pesticid spray som indeholder spinosad, tebufenozide, carbaryl eller malathion.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com