Hvordan til at holde hjem varme uden Utilities

December 27

Hvordan til at holde hjem varme uden Utilities

Mange mennesker lever uden brug af værktøjer til at holde deres hjem varme. Nogle vælger at gå uden utilities, fordi de ønsker at reducere deres indvirkning på miljøet, og nogle gør det af nødvendighed, fordi deres hjem er for langt at blive betjent af normale kommunale forsyningsselskaber. Varme et hjem uden elektricitet eller naturgas kan gøres med en bred vifte af metoder, der varierer fra enkle og billige til dem med høje startomkostninger, men resultatet i en by-lignende levestandard.

Instruktioner

•Build dit hjem så at det tager så lidt energi som muligt til varme. Design dit hjem til at drage fordel af passiv solvarme ved at installere store, energieffektive vinduer på den sydlige side af dit hjem. Indrømme direkte sollys giver solen til at varme dit hjem. Bygge en jord-beskyttede hjem ved at konstruere jorden volde på tre sider af dit hjem. Dette udnytter de isolerende egenskaber af jorden og beskytter hjem fra barske vinter vind. Hvis dit hjem er allerede bygget, overveje at medtage forbedringer for dit hjem energieffektivitet under fremtidige renoveringer.

•Installer isolering i dit hjems ydre mure og lofter at forbedre bygningens kapacitet til at holde varmen. Forsegl så mange udkast og luft lækager som muligt, under og efter opførelse. Dit hjem kan kvalificere sig til en energi effektive pant, der vil bidrage til at dække indledende udgifter til opbygning af en energi effektive hjem. Isolering kan også føjes til boliger efter anlæggelsen. Blæst i isolering kræver mindre renovering end at installere traditionel isolering.

•Brug alternative brændstoffer til at varme dit hjem. Installere en eller flere brændeovne pejse eller pellet-brændende kakkelovne til opvarmning dit hjem. Boliger kan også opvarmes med biodiesel brændstof, som er fremstillet af animalsk fedt eller vegetabilske olier og er en vedvarende ressource. Brug en geotermisk system til at trække varmen fra dybt under jorden.

•Generate elektricitet til magt elektriske baseboard varmeapparater eller ved at installere en vindmølle eller solfangere til rumopvarmning. Disse systemer kan have en høje startomkostninger og kan være bedst egnet til hjem i varmere klimaer, der ikke kræver kraftig varme eller til boliger, der er brugt sæsonmæssigt og er ubesatte i de koldeste vintermåneder.

Tips & advarsler

  • Overveje at købe en Propan vandvarmeren eller gas-drevne generator der kan gøre nok elektricitet til at drive en plads varmelegeme i nødstilfælde. Hvis din primære varmekilde ikke fordi du har kørt ud af træ under en snestorm, eller din solpaneler blev beskadiget under en storm, vil du være taknemmelig for en backup kilde til varme.
  • Alle varmesystemer skal inspiceres af en professionel til at sikre, at de er installeret korrekt og kan anvendes sikkert.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com