Hvordan til at holde kaniner fra at spise peber planter

November 16

Hvordan til at holde kaniner fra at spise peber planter

Vilde dyr som kaniner, kan invadere din have og beskadige peber planter, herunder jalapenos og peberfrugt. Den kanin fortænderne, navnlig er skarpe og gøre dybe fordybninger i blade og chili, som det nibbles gennem vækst. Heldigvis kan du bruge en bred vifte af naturlige taktik for at holde kaniner fra at spise din peber afgrøder. Denne måde, gør du ikke dræbe dyret eller skade dine planter i processen.

Instruktioner

•Tab hundehår eller menneskehår omkring din peber planter at skræmme kaniner med duften. Kaniner er meget følsomme over for lugte og forlade når de forstand et rovdyr.

•Installer fjerkræ tråd omkring din peberfrugter. Vælge wire, der er høj nok til at blokere den højeste del af anlægget. De små åbninger i fjerkræ wire gør det umuligt for kaniner til at komme igennem, men begrave wire et par inches i jorden, så det sikkert fastgjort og kaniner ikke kan grave sig ned under den.

•Spread en frastødende, som knust kalksten eller tørret blod måltid, på jorden omkring din peber planter. Disse dufte er vulgært til kaniner, som holder dem væk.

•Plant andre grøntsager, hvidløg og løg, omkring din peber afgrøder. Det lugter og smager af disse afgrøder er en naturlig hindring for kaniner.

•Anbring animalske lokkefugle, som slanger, hunde og ugler, omkring dine planter. Disse naturlige fjender skræmme kaniner, når de ser dem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com