Hvordan til at holde kaniner ud af dine grøntsager

July 9

Hvordan til at holde kaniner ud af dine grøntsager

Kaniner kan være sød, men de kan også være meget destruktive. Især når det kommer til at dyrke grøntsager og frugter.

Instruktioner

•Surround større grøntsager med en cirkulær bur lavet af kanin wire. Du kan købe det på hjem butikker eller isenkræmmere. Små kaniner kan få gennem større åbninger, så du måske ønsker at dække buret med et andet lag hønsenet.

•Hvis du har solid indhegning i overalt i haven men der er et hul i bunden, eller du har kæde link eller støbt metal hegn, kan du vedhæfte en 2-3' roll hønsenet omkring en mund op fra bunden. Derefter begrave i bunden som et forklæde 1-2' deep. Kaniner kan grave så dette vil holde dem fra at gå under hegnet. Det vil også holde ud slanger og mange andre burrowers som gophers og modermærker.

•Build en hævet køkkenhave. Dette vil have mange yderligere fordele, herunder brugervenlighed rækkevidde og bedre kontrol over jord og vand.

•Fence i et særligt område med en solid base eller en dug-down barriere. Du kan designe dit område kreativt som en lille hus eller et skur. Hvis du tilføjer et tag - selv en ledning, en, vil du holde ud alle potentielle dyr herunder fugle. Dybest set, du er ved at opbygge et stort bur af træ og hønsenet eller hardware klud, men du kan få kunstneriske i hvordan du udformer det.

•Du kan også prøve nogle af de økologiske afskrækningsmidler i havecentre eller online-butikker. Disse er forarbejdede dufte af rovdyr, der kan modvirke kaniner fra området. Andre ideer bruger pet hunde og katte som jægere, men det afhænger af, om dyret er god til at fange bytte eller ikke og om du er i et område, der er sikkert for dem at køre løs i. Blodmel kan også arbejde for dig som et afskrækkende middel. Du kan diffusere dine kaniner, men så du sidder fast med at slippe af med kaninen. Og du kan fodre dine kaniner for at afholde dem fra dine grøntsager. Dette fungerer kun, hvis du har en lille, begrænset befolkning. Ellers vil du være at tiltrække endnu flere kaniner og det er ikke præcis den løsning, der!

•I kort, hvis du ikke kan hegnet i dit område, så jeg vil foreslå du bruger så mange af forslagene i trin #5 så ofte som muligt. Men gå til fægtning eller bure, hvis du kan. Og held og lykke med din køkkenhave!


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com