Hvordan til at holde køleskabsdøren lukket

November 12

Hvordan til at holde køleskabsdøren lukket

Husholdningskøleskabe kan bruge omkring 20 procent af husholdningernes energi. Åbne døren årsager kold luft at undslippe og kan yderligere øge energiomkostningerne. Revner i den køleskab pakning-seglet, der holder døren lukket og forhindrer luften i at flygte – kan holde døren ikke kan lukke helt. Små børn også gerne til at åbne og lukke døren, yderligere udleje den kolde luft. Du kan forhindre disse problemer med en udskiftning pakning, såvel som en billig Børnesikring, hvis du har små.

Instruktioner

•Undersøg køleskabsdøren pakning for revner, huller eller sprødhed. Hvis pakningen vises intakt, lukke døren for en dollarseddel og forsøge at trække dollaren. Der bør være nogle modstand. Hvis der er nogen modstand, skal du udskifte pakningen.

•Grab den gamle pakning 's inde i fælgen og skrælle den. Hvis det er nødvendigt, løsne retainer skruer rundt om døren, ved hjælp af en hex møtrik driver, til at låse metal holderen, der holder pakning på plads på nogle køleskab modeller.

•Soak den nye pakning i varmt vand i fem minutter lige før installation. Placer den nye pakning langs kanten af køleskabsdøren og fastspænd skruerne, holdere.

•Stick en selvklæbende køleskab låsen så højt som muligt på døren. Låsen vil holde døren lukket og låst, forhindrer børn i at åbne den.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com