Hvordan til at holde modne avocadoer

October 16

Hvordan til at holde modne avocadoer

Avocadoer indeholder mere kalium pr gram end bananer. De giver også en god kilde til fiber, enkeltumættet fedt, vitaminer C og E, kalium og andre mineraler. Bruge dem i guacamole, sandwich, salater og supper. En portionsstørrelse er omkring en femtedel af en avocado ifølge Robin Parnes af NYU Langone Medical Center, så du kan finde dig selv med sidesten avocado du vil holde for et andet måltid. Metoden hensigtsmæssig opbevaring vil forlænge holdbarheden af dine modne avocadoer.

Instruktioner

•Opbevar modne uncut avocadoer i køleskab i to til fire dage.

•Sprinkle skær avocado med citron eller limesaft og placere den i en lufttæt beholder eller dække det stramt med plastfolie. Brug cut avocado inden tre dage. Skrabe off enhver brune områder før du bruger avocado.

•Freeze modne avocadoer, som du ikke vil bruge inden for et par dage. Skræl og pit avocadoer og puré i dem i en blender eller foodprocessor sammen med en spsk citron eller lime saft per avocado. Sætte den avocado puré i en fryser taske eller lufttætte fryser containere. Brug frosne avocado inden for fire til fem måneder.

Tips & advarsler

  • Fjerne så meget luft som muligt fra enhver beholder du gemme avocado i at holde det frisk længere.
  • Du kan mash avocado til frysning i stedet for purere, men avocado vil være mere tilbøjelige til at dreje brown fordi citron eller lime saft ikke vil blande så jævnt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com