Hvordan til at holde op hydroponiske tomater

March 17

Hvordan til at holde op hydroponiske tomater

Hydroponiske planter har lavvandede rodsystemer, fordi de ikke behøver at sprede på jagt efter næringsstoffer, som er let tilgængelige i reservoirer under planterne. Men da de har en mindre rodsystem, større planter har brug for støtte til at holde dem fra at falde over. Dette er især tilfældet for frugtbærende planter, som tomater, som er topstyret som et resultat.

Instruktioner

•Forbered område for hydroponiske tomaterne. Planterne bør være linet op i rækker og hver plante skal have cirka to kvadratfod til at vokse.

•Fasten sejlgarn eller wire vandret over tomaterne, ved hjælp af øjet kroge på vægge eller træ rammer på begge sider af planterne. Streng eller wire skal være stram, således at det kan bære vægten af tomaterne, som de vokser. En moden tomatplante kan veje op til 30 pounds, når frugtsætning.

•Sæt den øverste krog af hver plante yo-yo sejlgarn eller wire kører over tomatplanter. Plante yo-yos har en U-formet støtte i bunden, der skal placeres i nærheden af de vigtigste stilk af anlæg under sit andet sæt af blade. Yo-yos vil trække da planten vokser og vil ikke trække op på planten. Hver enkelt tomatplante vil kræve en yo-yo, som kan købes på planteskoler, havecentre, gård forsyning butikker eller online hydroponiske levering butikker.

•Alternativt skal der foreligge brug sejlgarn alene at holde planterne. Binde en længde af sejlgarn til de vigtigste stilk hver tomatplante. Tie anden enden af sejlgarn til den vandrette ledning eller sejlgarn kører over rækken af tomater. Som planterne vokse, justere spændingen af garnerne så de yder løbende støtte, men ikke så stramme at de skærer sig ind i planterne.

•Kontrollér tråde eller ledninger kører over planterne dagligt. Som planterne vokser og bliver tungere, er det vigtigt at bevare spændingen, så planterne ikke begynder at vælte. Hvis de vælter, kan deres rødder ikke forblive i kontakt med naeringsoploesningen i deres reservoirer.

•Sæt polakker i mellem planter til at støtte horisontalt sejlgarn eller wire efter behov. Polakkerne yde ekstra støtte som frugten begynder modning og planterne bliver tungere. Polakker kan være lavet af bambus, en-af-to-tommer træ eller PVC rør klippe til størrelse. Polakker skal placeres under støtte wire eller sejlgarn, uanset hvor det sagging mellem planterne.

Tips & advarsler

  • Vælg kun bush-type tomater til hydroponics. Disse tomater har praecise vækst, at sikre, at de vil forblive kompakt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com