Hvordan til at holde vindue kondens Off vindueskarme

July 24

Hvordan til at holde vindue kondens Off vindueskarme

Kondens, der danner på windows vil køre ned vindue og pool nederst. Udover at være skæmmende, dette ofte forårsager skimmel vokser og er en masse ekstra arbejde til at rydde op. Den bedste måde at holde kondensering af vindueskarme er at undgå det helt. Du kan bruge enten kortsigtede løsninger eller mere permanent retsmidler til at løse dette problem. Overveje de billigste, kortsigtede løsninger hvis du lejer og de dyrere og langsigtede løsninger, hvis du ejer dit hjem.

Instruktioner

•Measure windows og cut klare vindue film til at passe inde ved hjælp af skarp saks og en lige kant af en guide. Skrælle bagsiden af filmen og omhyggeligt holde det til vinduet. Dette forhindrer kondens, fordi den varme luft ikke har kontakt med glasset.

• Rengør vinduerne med en antifog spray ved at dække vinduet med spray og tørrer den med papir håndklæde. Genanvende spray, når vinduet begynder at tåge igen eller bygger kondens. Dette virker som en kortsigtet løsning.

•Tilføj en affugter til rum. Affugter vil suge fugten ud af luften, at forhindre kondens. Bruger det ofte under de vådere måneder eller når du ser kondens begyndt at danne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com