Hvordan til at Hook op et Blu-Ray til en iTouch

November 27

Visse Blu-ray hjemmevideo udgivelser funktion tilslutning til en meget specifik iPod Touch ansøgning. Når både din Blu-ray-afspiller og iPod Touch er forbundet til det samme trådløse hjemmenetværk kan du bruge iPod til at styre din Blu-ray-afspiller. Dette gør det muligt at finde mere information om scenerne du ser og endda springe fremad eller bagud på vil.

Instruktioner

•Tilslut din Blu-ray-afspiller og iPod Touch til det samme trådløse hjemmenetværk. Gå ind i menuen "Indstillinger" på din Blu-ray-afspiller og vælg "Netværk." Vælg navnet på dit trådløse netværk og give din adgangskode, hvis det er relevant. På din iPod Touch, skal du vælge "Indstillinger"-program og indstillingen "Wi-Fi" og Tilslut din Apple-enhed til det samme netværk.

•Tryk "app Store" på din iPod Touch. Søge efter programmet "Pocket BLU" og tryk på "Download nu" for at hente og installere programmet på din enhed.

•Sæt en Blu-ray disc, der er kompatibel med programmet Pocket BLU i din Blu-ray-afspiller. Disse titler omfatter komedier som "Bruno" og "Funny People," blandt en række andre udgivelser. Titler, der er kompatibel med programmet tilstand denne kendsgerning på bagsiden af sagen.

•Tryk "Pocket BLU" programikon på din iPod Touch. Du kan nu styre Blu-ray-disk med du iPod Touch i stedet for din Blu-ray fjernbetjening.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com