Hvordan til at hoppe starte en dobbelt batteri på en Diesel traktor

October 2

Hvordan til at hoppe starte en dobbelt batteri på en Diesel traktor

Mange diesel traktorer kræver brugen af to batterier til at hjælpe med at starte de store kluntet motorer. Ofte i begyndelsen af sæsonen landbrug, vil en diesel traktor kræve en hoppe starte hvis traktoren ikke blev brugt i vintermånederne. Batterier på en diesel traktor er forbundet parallelt med hinanden, hvilket betyder at batteriets negative terminaler Forbind og de positive terminaler forbindes med hinanden. Dette fordobler strømstyrken af batterierne, men fastholder en 12-volt output. Dette gør Jump-Start to batterier ligetil.

Instruktioner

•Sæt det røde kabel klemme den ene ende af jumper kabler til den positive batteri terminal på en af traktorens batterier. Det er ligegyldigt hvilken batteri du vælge at hoppe da magt passerer gennem begge batterier.

•Sæt det sorte kabel klemme fra den samme ende af jumper kabler på et stykke af nøgne jordet metal på traktorens chassis. Hvis du ikke kan finde eller nå enhver nøgne metal med kabelklemmen, kan du placere klemmen på de negative batteri terminal på det samme batteri som du placeret den røde kabelklemmen.

•Sæt det røde kabel klemme på anden enden af jumper kabel på pluspolen på det opladede 12-volt batteri, såsom en lastbil batteri.

•Sæt det sorte kabel klemme fra den samme ende af jumper kabler på et stykke af nøgne jordet metal på den lastbil chassis. Hvis du ikke kan finde eller nå enhver nøgne metal med kabelklemmen, kan du placere klemmen på de negative batteri terminal på batteriet.

•Start lastbil, og gør det muligt at køre i en tomgang for cirka fem minutter. Dette vil oplade batterierne på traktoren nok at Vend den om.

•Start traktor mens batterier på traktoren er tilsluttet batteriet på lastbilen.

•Fjern den negative batteri kabel fra lastbilen, og fjern derefter den røde kabelklemmen fra lastbilens batteri. Fjerne negative batterikabel fra traktoren, og fjern derefter den røde kabelklemmen fra traktorens batteri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com