Hvordan til at identificere æg begravet i et blomsterbed

December 22

At finde æg begravet i din have rejser mange spørgsmål, den første og vigtigste er typen af æg og dens oprindelse. Nogle æg vil ikke skade din have, mens andre kan luge dyr, der vil æde dine planter og beskadige din jord. At identificere æg, før de begynder at klække er en god måde at bestemme, om at lade dem eller flytte dem.

Instruktioner

•Undersøg æg og nedskrive deres karakteristika. Tage et snapshot, hvis du kan. Hvis æg og solid og separat--ligesom hønseæg, for eksempel--de er mindre tilbøjelige til at være insekt æg. Hvis æggene er klumpet i en pose, kan de være insekter. Bemærk, om de er spredt og begravet eller alle begravet sammen.

•Look på de levesteder, hvor haven er placeret. Afgøre, hvor langt væk enhver damme kan være, og om du se dyr i din have. Skildpadder begrave undertiden deres æg, som gør slanger. Alle oplysninger du har om hvilke arter er i nærheden af din have kan hjælpe dig med at få et godt udgangspunkt.

•Touch æg, hvis du kan. Slange æg er læderagtige og bløde. Fugl æg er hård, uden meget give. Skildpadde æg, som slange æg, er læderagtige, men meget hårdere med mindre give. Insekt æg tendens til at være mindre, mere trægt og kan nemt være brudt - de behøver ikke yderstof som andre æg.

•Opret en liste over sandsynlige mistænkte for æg type. Hvis skildpadder er første på din liste, gå på biblioteket og bruge et felt vejledning, der omfatter lokale skildpadde typer. Kig på drægtigheden oplysninger og være sikker på at du er i den rigtige sæson. Læs beskrivelserne og undersøge eventuelle fotografier af ægget. Hvis ingen svarer med æg du fundet, flytte til det næste dyr på listen.

•Sæt din fil med fotografier af æg og detaljer om dem til en ranger på en lokal state park. Han bør være i stand til at hjælpe dig med at identificere æg, hvis alt andet fejler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com