Hvordan til at identificere Ant typer

April 12

Hvordan til at identificere Ant typer

Myrer er en af de mest almindelige hus skadedyr i USA, bestående af tømrer, brand, tyv og fortovet myrer, samt mange andre typer. Ved behandling af dit hus for ant angreb, sparer bestemme, hvad ant type er til stede gætterier, som forskellige myrer kræver forskellige behandlinger, da myre arter har unik mad præferencer og vaner. Identifikation af myre arter kræver et tæt kig, så snuppe en med et par pincet og undersøge det under et forstørrelsesglas vil gøre at identificere lettere. At vide hvad man skal kigge efter er nøglen til ant identifikation.

Instruktioner

•Magnify Myren. Afgøre, om Myren er en en eller to noder ant. Bladstilken af maven, og det er fremad af maven eller slutningen del af myrens krop, er noder. Myrens noder ligne små buler i tynd slutningen af maven, og kan ses under et forstørrelsesglas.

•Note farve af ant; mange myrer har forskellige farvemønstre og karakteristik. Selv om mange myrer kan synes at være den samme farve, beviser der har set på dem under et forstørrelsesglas ellers. Bemærk også den omtrentlige varighed af Myren.

•Kontakt en ant identifikation diagram, svarende til dem fundet på Nebraska Universitet - Lincoln og University of California sider. Nebraska diagrammer er i fuld farve, opdelt i en - og to-ant nodetyper og identificere krop detaljerne i Myren. Diagrammet findes på siden af University of California identificerer myrens længde, farve og mad præferencer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com