Hvordan til at identificere antikke klapstole

November 29

Den klapstol var populære i 1870erne og George Hunzinger får æren for at være guiden folde stol af denne æra, antikviteter og kunst hjemmeside. Han havde seks patenter for stol design af 1876 på trods af kun at have været i USA siden 1855 efter udvandrer fra Tyskland til New York. Hunzinger afholdt 21 patenter for møbeldesigns når han døde i 1898, og mange af disse var til klapstole. Den mest berømte klapstol har en diagonal tandbøjle, patenteret i 1869 af Hunzinger.

Instruktioner

•Study typer af folde stole tilgængelige før 1910 og Art Deco-æra. Der er tre grundlæggende typer af klapstole, rapporterer den sjældne victorianske hjemmeside. Disse typer omfatter slynge stol med et enkelt stykke stof draperet som en hængekøje, den stol (som foldes sammen bag på sædet) og "x" stol, som, når den er foldet, slutter arbejdsmarkedets parter sammen. Enhver stol er en af disse tre stilarter kan være et antikt.

•Sammenligning klapstol med stilarter af æra. Visse klapstole er moderne gotisk eller Eastlake stil med lige linjer og indridset hånd-cut design. Victoriansk stil omfatter ofte fløjl og fletning, og selv klapstole fra tid havde stil elementer, der indgår tekstiler. Hunzinger's patent i 1876 blev til en wire og stoffet byggeri, forklares Flomaton antikviteter auktion hjemmeside. Disse stole fungerede som substitutter for den polstrede møbler af æra.

•Drej stol over og kigge efter en maker's varemærke eller patent datoen. Hunzinger var ikke den eneste producent i klapstole i 1800-tallet, men flere identificerbare eksempler på hans arbejde findes end af andre beslutningstagere. Internet antikke Gazette rapporterer, at mange af hans stole har en indridset stempel på skinnen eller bagsiden af et ben med patent dato og sted for fremstilling.

•IDENTIFY træ og check opførelsen. Mest antikke klapstole var lavet af ahorn eller valnød, rapporter Flomaton hjemmeside. Byggeriet blev udført med hånd værktøjer til rådighed på tidspunktet. Typisk arbejde af æra vil indslag hånd værktøj, og mortise og tenon eller tunge og not konstruktion.

•Anticipate og forventer reproduktioner og efterligninger. Der er mange reproduktion importen fra Indien og Kina, og oprindeligt, de fleste "Se ikke" gamle. Men efter et par år vil de. Disse klapstole har ikke struktur af antikke klapstole, er ikke den samme kvalitet eller slags træ, og har ikke opmærksomheden for detaljer ses i antikke stole. Gamle klapstole har slid på benene og ofte på sædet. Stoffet kan lugte gamle og har nogle fading. Brug alle dine sanser til at identificere et antikt klapstol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com