Hvordan til at identificere antikke køkkenstole

November 3

Hvordan til at identificere antikke køkkenstole

Antikke køkkenstole kommer i alle stilarter og farver. De kan have rush, caned, planke, vævet og lamel pladser. Der er stigen rygge, lamel rygge, solid rygge, bøjede rygge og udskårne rygge. Antikke køkkenstole kan være Shaker, Windsor, plain eller fancy. Antikke stole bringe charme til en landkøkken, men arbejde samt skrivebord stole. De kan finde et hjem på en solrig veranda eller et værelses hjørne. Men før du køber, vide hvad man skal kigge efter i en ægte antik stol.

Instruktioner

Vide, hvad du leder efter

•Kontakt antikke bøger og hjemmesider. Besøg antikke butikker og snakke med eksperter på området. Lære så meget som du kan om typen stol du ønsker at købe.

•Study stolens håndværk. For at blive betragtet som en ægte antik, skal en stol være over 100 år gammel. Mest antikke stole ville have været håndlavede, ikke fremstillet af maskinen. På en hånd-udformet antikke stol har skruerne flade, utilspidset hoveder. Der kan også være tegn på rifter, sår og skrammer forårsaget i hånden værktøjer.

•Look på hvordan stolen er sat sammen. Hvis lim blev brugt, kigge efter tegn på krystallisering. Limen anvendes på antikke møbler fra animalske produkter, og som det aldre, det tørrer. Hvis stolen leddene er løs, er dette også et tegn på, at limen er gamle.

Negle ville have firkantede hoveder og ikke være ensartede i størrelse.

•Study stol for tegn på slid. Aflæsse det op og ned og kigge på stol jernbane bårer. Hvis stolen er caned, er der huller slidt i sædet eller sædet mangler helt? En planke stol sæde vil blive båret glat med slid. Maling på en antik stol kan bæres ud hvor folk sad og hvilet ryggen.

Kig på finish, eller patina af træ. Ægte antikviteter har en glød fra bygge i voks fra års brug. Dette gælder kun for stole, der ikke er malet.

•Look for tegn på stopning eller andre rettelser. Kontroller, hvis stolen har været bødet på nogen måde med moderne materialer som ensartet søm og skruer eller hvis det har været stipped og refinished eller caning eller rush på sædet er blevet erstattet. Værdien af stolen går ned, hvis alle orgiinal dele er blevet erstattet.

•Tag stol til en taksator. Hvis det er muligt, have en ekspert kig på stolen og vurdere dens alder og værdi.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at bruge en antik stol på daglig basis, Vær sikker på, at det er robust og ikke vil bryde når nogen sidder i den.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com