Hvordan til at identificere antikke orkanen lamper

March 15

Hvordan til at identificere antikke orkanen lamper

Orkanen lamper har en glas-bund, der sidder på en metal eller messing base, der indeholder olie. Lampens skorsten--en lang, klart glas cylinder--beskytter olie-gennemblødt vægen fra udkast; Det er, hvordan lampen fik sit navn. Nogle orkanen lamper har en ekstra glas kloden rundt om toppen af skorstenen for dekoration. Olielamper var fælles før den udbredte brug af elektricitet, så de er et fælles element i antikke butikker og loppemarkeder. Spotte en orkan lampe er let, men du har brug for et tættere kig til at sikre, at det er en ægte antik.

Instruktioner

•Undersøg glasset. Ældre lamper er normalt lavet af mundblæst glas, som normalt indeholder mangler fra luftbobler og andre små fejl, der opstod under den glas-blæser proces. Replikaer er normalt lavet af maskinen eller med en skimmelsvamp, så de har som regel ingen mangler i glasset.

•Sammenligning størrelser. Af praktiske årsager er antikke orkanen lamper stor nok til at brænde i lange perioder før du kører af olie. Mindre orkan lamper dato normalt fra nyere tid, da de blev dekorative snarere end en væsentlig kilde til lys.

•Lære dine farver. Orkanen lamper er normalt håndmalet med en række forskellige designs og farver. Men orkanen lamper dateres tilbage til 1700-tallet, da der ikke var så mange farver at vælge imellem, som i dag. Hvis du leder efter et bestemt tidspunkt periode, lære hvad farver var til rådighed i denne tidsramme vil hjælpe frasortere du svindlere.

•Detect eventuelle markeringer. Kig nøje på enhver virksomhed stempel eller produktion datoer på metaldele, som basen eller den del, der indeholder vægen. Hvis du finder mærker, kan dette være en anelse om hvem har lavet lampe-- og når.

•Kontrollér ud basen. Ældre lamper har en heavy metal base, men nyere versioner er ikke meget tung. Også se på bunden af glas base. En original har normalt en stiv eller takkede kant, hvor bunden var tilhugget off til at sidde i basen korrekt. En replika har normalt en helt jævn kant.

•Stick til velrenommerede antikviteter forhandlere, især hvis du er ny til antikviteter. Ikke alt er opført som antik virkelig er. Skruppelløse forhandlere måske vil forsøge at passere en vare ud som en antik for at få en højere pris, så køb hos forhandlere, du har tillid til.

•Spørg spørgsmål om lampen. Hvis det er ægte, bør sælgeren har masser af information at dele om lampen. Hvis du stadig ikke er overbevist, spørge nogen, der er vidende om emnet, f.eks en taksator, at tjekke brik.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com