Hvordan til at identificere antikke retter

February 26

Hvordan til at identificere antikke retter

Markeringer på undersiden af antikke retter kan hjælpe dig med at identificere mere end der gjorde stykket. Nogle retter har et stempel, fortælle dig navnet på producenten og også en dato mark. Disse mærker giver dig den omtrentlige tidslinje. Andre mærker, der har en historisk reference findes ofte i eller omkring virksomhedens varemærke. Amerikanske keramik før 1800-tallet var lavet til at være praktiske. Det var enkel i design og mere større og tungere end den europæiske importerede keramik af tiden.

Instruktioner

•Drej stykke op og ned til at lokalisere varemærkerne. Kigge efter virksomhedens navn. Nogle vigtige amerikanske beslutningstagere keramik er franciskaner, Gorham, Haviland, Knowles, Taylor & Knowles og Lenox. Producenter i USA blev slappere med deres tidligere markeringer i forhold til europæiske beslutningstagere. Mange ældre antikke stykker med varemærker er import, med kendte navne som Doulton, Wedgewood, Derby, Worcester, Meissen, Crown Derby og Minton. Forske i selskabets navn og den periode, det drives, vil give dig en generel tidslinje og mere viden om din brik.

•Look til navnet på et land på undersiden. Dette vil fortælle dig, hvis det er importeret. McKinley Tariff Act of America trådte i kraft i 1891 og krævede al import at have navnet på oprindelseslandet udskrives på den brik. Dette vil lægge alle importerede parabol efter 1891. Brugen af ordet American markeret på keramik blev mere populær efter 1920. Ord benporcelæn på undersiden fortæller dig det var fremstillet i 1900-tallet.

•I blev 1800-tallet, East Liverpool, Ohio og Trenton, New Jersey de to store keramik områder i Amerika. Det kan være forvirrende, så mange af disse virksomheder mærket keramik med en britisk våbenskjold, der ligner en løve, enhjørning og skjold med en krone på toppen. Andre britiske-leder frimærker kan også findes på retter tilberedt i Amerika. Det kendte firma, Knowles, Taylor & Knowles fra Ohio, viser et våbenskjold mærke på sin tidlige keramik med bogstaver K. T. & K.

•Mange amerikanske selskaber ændret udseende og undertiden farve deres mærker flere gange. Når du finder placeringen og tidsperioden virksomheden drives, se for varemærket selskab, der vises på din parabol for en mere præcis dato. Importerede retter fra mange europæiske virksomheder har registreret koder stemplet på dem, der vil give dig en mere præcis dato. Kite mark er et registreret varemærke og koder, der dukkede op på britisk keramik fra 1842 til 1883. Ordningen ændret til serienumre i 1884.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com