Hvordan til at identificere antikke Silverplate bestik

April 13

Hvordan til at identificere antikke Silverplate bestik

Antik silverplate bestik kommer i en lang række designs og stykker. Identificerer det kræver en vis mængde af kyndige vedrørende denne komplekse industri. Brugen af et tyndt lag af sølv over kobber eller nikkel har været en praksis siden 1770. Det fastsat en billigere måde at lave en robust redskab for at spise med udseendet af den dyrere sterling sølv. Hundredvis af virksomheder bruger denne metode, så den største udfordring i identifikationsprocessen er at finde den rigtige produktionsvirksomhed.

Instruktioner

•Rengør bestik med uparfumeret sæbe og vand for at fjerne alle snavs. Hvis design er detaljeret, skal du muligvis bruge en lille børste til at fjerne alle snavset i design. Tør for bestik. Dække hele stykke med sølv polering creme, som kan findes i afdelingen og smykker. Tør den sølv polske ud af bestik med en blød klud. Vask resterende polske off bestik med uparfumeret opvaskemaskiner sæbe. Tør forsølvet bestik. Vend stykke og kigge efter mærker eller skrive på bagsiden. Disse er producentens mærker af din antik forsølvet bestik.

•Lay af sølv bestik på en sort klud eller papir. Den mørke baggrund giver en kontrast til den sølv bestik. Tage en digital nærbillede af design på forsiden af bestik. Vend arb og tage et digital billede af markeringerne på bagsiden. Indstil dit kamera på 100 procent for den klareste billede.

•Sammenligning dit billede med billeder i forsølvet bestik antikke bøger på det lokale bibliotek eller online. Nedskrive navnet på producenten. Se under produktionsvirksomhed i den nuværende antik pris guide til at finde en værdi for dit bestik.

•Visit online "Encyclopedia af sølv mærker, stempler og Makers varemærker" til at identificere fremstilling markerer på bagsiden af bestik. Tilmeld dig med "Udskiftnings LTD" for at bruge deres gratis matching service til at finde navnet på producenten, mønster, tilgængelighed og værdien af bestik. De accepterer digitale fotos, regelmæssig billeder og skitser af bestik. Digitale fotos kan mailes, men regelmæssig fotografier og skitser nødt til at blive sendt.

•Kontrollér lokale antikke storcentre efter en forhandler der specialiserer sig i guld og sølv. Et tegn i Antikvariat vil fortælle dig om specialitet. Vis dealeren et billede af bestik. Bede om oplysninger om bestik. Måske opkræves et gebyr mellem $10 og $20 til informationstjenesten.

Tips & advarsler

  • Registrere dine resultater, så du har dem for eventuelle fremtidige behov.
  • Tørre bestik efter vask at forhindre steder.
  • Bruge plastic handsker, når rengøring sølv.
  • Læg ikke sølv plader i opvaskemaskinen. Varmen i opvaskemaskinen kan beskadige sølvpladen.
  • Duftende sæbe kan indeholde ingredienser, der vil skade den sølvbelægning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com