Hvordan til at identificere antikke stentøj markeringer

December 20

Hvordan til at identificere antikke stentøj markeringer

Stentøj er keramik fyret til en høj temperatur (omkring 2300 grader F). Omkring 1720 begyndte amerikansk pottemagere at producere en form af stentøj udviklet i Europa århundreder tidligere---stentøj glaseret med salt og dekoreret med kobolt blå. Salt-glaseret stentøj var almindeligt i 1800-tals Amerika, og pottemagere producerede det hele landet, ofte stempling det med deres maker's varemærker. I dag, antikke amerikanske stentøj krukker, kander, kander og andre varer er meget samlerobjekt og ofte meget værdifulde.

Instruktioner

Hvordan til at identificere antikke stentøj markeringer

•Indstil den nøjagtige ordlyd af maker's mark. En lidt forkert transskription af en pottemager navn eller by kan betyde en frugtesløs søgning. Hvis du føler dig sikker på at du kan læse mærket korrekt, springe til trin 3.

•Hvis ikke læse varemærket, der er et par teknikker, du kan bruge.

Først bør du prøve forskellige belysning kilder og vinkler af lys. En crock eller kande taget ud i sollyset kan give detaljer ikke set indendørs. At tage et klart lys og lystfiskeri det parallelt med den crock overflade kan hjælpe med at fremhæve indtryk i ler.

Prøv en gnide. Tag et stykke papir og placere den over mærket. Gnid det med kanten af et blyantsikon og se hvis resultatet giver nye detaljer.

Hvis du stadig ikke kan læse mark i sin helhed, se Tips.

•Brug din foretrukne søgemaskine til at søge efter maker's mark. Ikke blot skrive mærket i søgeformularen, men sørg for du omgive det med citater, så at du søge efter det nøjagtige udtryk. Dette kan hjælpe med at frasortere ikke-forretningsmæssigt forbundne hits.

Hvis det ikke virker, tage væk af citater og prøv igen.

•Hvis du kan finde en eller flere hjemmesider, der refererer til dit varemærke, kan du finde værdifulde oplysninger, eller du måske ikke. En reference kan være noget mere end en eBay notering eller antikviteter forhandler hjemmeside uden ledsagende oplysninger. Men der er masser af god information på internettet, især på høj kvalitet auktion firma eller forhandler hjemmesider.

• Din bedste satsning i at finde oplysninger på en stentøj mark er at besøge hjemmesiden for en velrenommeret auktionshus som Crocker Farm, Inc. (Se ressourcer). Selv om oplysningerne ikke er allerede tilgængelig på auktionshuss hjemmeside, skal du kontakte auktionshus for en overfladisk vurdering af din gratis, en gratis før auktionen overslag stentøj.

•Du kan også prøve en af de mange bøger om antikke amerikanske stentøj. Nogle bøger er helt almindelige, ligesom "dekoreret stentøj keramik i Nordamerika," af Donald Blake Webster, mens andre er meget specifikke, som "The keramik af the Shenandoah Valley regionen," af H.E. Comstock. Nogle bøger er bedre end andre, men mange findes på dette emne. Desværre, de fleste (herunder de to fremragende bøger nævnt ovenfor) er udsolgt fra forlaget.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan læse mark på din brik af stentøj, men kan gøre ud en del af det eller har et godt gæt, Følg trinene ovenfor med de oplysninger, du har. Hvis du ikke kan læse mærket på alle, vil du nødt til at kontakte en ekspert, som beskrevet ovenfor.
  • Ikke alle amerikanske stentøj er markeret. Usigneret stykker kan ofte henføres præcist til en bestemt maker baseret på dekoration og andre attributter. Kontakt en velrenommeret auktionshus (Se ressourcer) for en evaluering. Decideret forfalskninger er sjældent set i amerikanske stentøj, men nogle gange folk passere off ærlig reproduktioner som at være ældre end de er. Kun beskæftige sig med velrenommerede auktion virksomheder eller forhandlere, indtil du føler dig meget tryg af din egen viden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com