Hvordan til at identificere antikke tabel Fans

March 22

Hvordan til at identificere antikke tabel Fans

Fans fra begyndelsen af 1900-tallet havde to eller tre løbehastigheder og turnabout funktioner direkte i luften, ligesom fans ved årsskiftet af det 21. Dog give vintage og antikke elektriske tabel fans ikke sikkerhedsfunktioner for moderne bord fans. En motorhuset beskytter motoren, men der er lidt beskyttelse fra spinning vinger. Den elektriske ledning har stof der dækker og ville ikke opfylder sikkerhedsstandarderne for dagens nye elektriske produkter. Antikke fans har et anderledes udseende, vægt og sammensætning.

Instruktioner

•Undersøg design og stil af ventilatoren. De gamle tabel fan modeller har et par ledninger casing knivene men har ikke sikkerhed skærme over vingerne. Der er normalt fire vinger, der repræsenterer stilen af æra. Århundrede fans havde Art Deco stylet rektangulære vinger med to eller tre ledninger danner klinge kabinet. Basen var ofte sort emalje belægning over støbejern. Af 1940 ' erne var turbineblade federe og overlappende, skabe mere luftbevægelse og mere støjsvag drift.

•Kontrollér sammensætningen af base og vinger. Antikke fans har en base af støbejern, der holder ventilatoren fra vibrerende på bord eller skrivebord. Messing var valg metal for turbineblade indtil 1940 ' erne, da fabrikanter såsom Emerson Electric oprettede aluminium og stål fans. I 1937 "Silver Swan" blev en Emerson produkt lavet med en støbejern base, men vagten var stål og vingerne var aluminium. VornadoFan fra O.A. Sutton Corporation var en midcentury moderne design. Dette skrivebord fan har bakelit vinger og stemplet klinge aluminiumshus, sikrere end tidligere modeller.

•Lift tabel fan til at identificere et antikt. Antikke vifter er tunge. Motoren ligger i huset bag Turbineblade, og motorer af æra var lavet af heavy metal dele. Motor, ud over de base, støbejern gav vintage og antikke tabel fans betydelig vægt.

•Undersøg navnet på ventilatoren. General Electric var en af skaberne af skrivebord fans ved årsskiftet af det tyvende århundrede. Westinghouse og Emerson også lavet tabel fans for det amerikanske marked. AEG var en tysk producent af tidlige skrivebord fans, med et par importeres til USA. Antikke vifter er markeret, normalt på forsiden og ofte midt i vagten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com