Hvordan til at identificere antikke træ bedstemor ure

October 13

Hvordan til at identificere antikke træ bedstemor ure

Ifølge antikke bedstefar ure hjemmeside, en bedstemor ur kan defineres af en række karakteristika vedrørende dens bredde, højde og funktionerne af dens form: "standard bedstemor ure har tendens til at have været gjort i 1920-erne og 30s og varierer mellem 5'4" og 5'9 "i højden." Denne hjemmeside også definerer en bedstemor ur som havende en "slim" statur, "forår-drevet" mekanik, og en firkantet eller hvælvede ringe lavet af messing, at foranstaltningerne ikke er større end 8 inches.

Instruktioner

•Look på skiven eller bevægelse for underskrift af ur maker. (Bevægelse er den interne fungerende system af uret, der indeholder vægte, kæder og tandede tandhjul).

•Tjek for et papir mærke et sted på kroppen af uret. De oplysninger, det indeholder bør omfatte navnet på Uhrmageren (og virksomheden), samt by og land, som uret blev lavet i. Dette kan være nyttige oplysninger for dating en antik bedstemor ur. En antik ekspert vil være bekendt med historien om ur-making selskaber, og i hvilke byer de fremstillet særlige modeller.

•Sammenligning stil med uret med en antikviteter ur bog. Ifølge oplev ure hjemmeside omfatter nogle stilarter jern, sommerhus, bikube og sort mantel.

•Kontrollér de yderligere materiale, der er blevet brugt til fremstilling af uret. Glasvarer og de materialer, dial og klokkespil er lavet af vil alle har deres egen antikke fremstilling historie, hvorfra det er muligt at fortælle, hvornår uret har gjort. Disse vil svare med datoer og produktionsselskaber.

•IDENTIFY fremstillingsdatoen fra udsmykning stilarter og stencilling bruges til at pynte ydre af uret. Bruge en antikke ur illustration bog til cross-Sammenlign og identificere forskellige stilarter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com