Hvordan til at identificere antikke ure

October 17

Antikke ure kommer i mange forskellige størrelser, stilarter og designs, og kan være fremstillet af mange forskellige materialer. Ure har fremstillet i århundreder, og blev foretaget over hele verden. Det er mangfoldigheden af antikke ure, samt mængden af ur beslutningstagere, der kan gøre dem udfordrende for at identificere. Der er mange ressourcer til rådighed til at hjælpe med at identificere antikke ure.

Instruktioner

•Hent bøger om antikke ur indsamling. Dette er afgørende, fordi der er bogstaveligt talt tusindvis af varemærkenavne, varemærker, mønstre og symboler som ur beslutningstagere markeret deres ure. Der er et væld af informative og omfattende bøger om emnet. Ifølge Clockparts.com er ur og Watch varemærke indeks af Karl Kochmann den mest omfattende om emnet. Kontakt det internationale samfund af vurderingsmænd. Denne organisation vil give dig navne på bedømmere, der specialiserer sig i ure. Slutte sig til den nationale sammenslutning af ur og ur samlere.

•Look for eventuelle markeringer (eller signings) på urets skive eller bevægelse. En bevægelse omfatter generelt alle de bevægelige dele af et ur, undtagen hænder. Ganske ofte placeret et Uhrmageren klart hans navn på bevægelse eller dial, men i nogle tilfælde det navn der vises der kan være navnet på en forhandler. Folk, der køber ure i store mængder kan også have deres egen navn placeret på skiven. Hvis det er tilfældet, kigge efter den Uhrmageren navn eller varemærke på bevægelsen. Ved at identificere fremstilling eller Uhrmageren, kan du bestemme da den blev lavet, og hvor.

•Læs etiketten hvis uret ikke er signeret. Ganske ofte limet etiketter kan findes på antikke ure. Etiketter er en stor kilde til oplysninger, når de er let læselige etiketter kan hjælpe med at identificere, hvem gjorde uret sammen med webstedet af urets oprindelse. De kan også hjælpe med at identificere når uret blev lavet. Denne information er især værdifuldt, fordi det ikke er ualmindeligt for en Uhrmageren har ændret hvor han fremstillet ure eller virksomhedens navn. Ved at kende historien om et ur producent, vil det fortælle dig en masse om uret.

•IDENTIFY hvilken type af antikke ur det er. Der er væg, mantel og skrivebord ure, blandt andre. Ved at vide hvilken type ur, og sammenligne det med hvad Uhrmageren, fremstillet, vil det hjælpe identificere uret og bekræfte dets ægthed.

•Look på andre punkter på uret for fingerpeg om, hvornår det blev gjort, og der fremstilles det. Disse omfatter typen af glas, materialet at gøre skiven, type af bell (eller chime) og typen af skruer på uret. Alle disse elementer har datoer og navne på virksomheder, der fremstillede dem. En bog kan også vise, hvornår disse elementer var i brug.

Tips & advarsler

  • Forvent ikke at være i stand til at identificere en uret ved at placere maker's navn i en søgemaskine og forventer nogen til at give dig oplysninger uden beregning. Flytning af et pendul ur omfatter ikke lodder og pendul.
  • Husk på i løbet af tiden mange ure undergå ændringer. Dette kan gøre at identificere et ur vanskeligere. Det kan være vanskeligere at identificere en udenlandsk Uhrmageren, fordi de ofte kun anvendes initialer eller varemærker. Vær opmærksom på forfalskninger og reproduktioner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com