Hvordan til at identificere Arizona Baby vagtler

August 6

Hvordan til at identificere Arizona Baby vagtler

Når baby vagtler klækkes, er de straks kunne gå, se og spise urteagtig plantevækst. Vagtler i Arizona reden på jorden i brushy steder at rovdyr har en vanskelig tid gennemtrængende. Når babyer udvikle styrke, føre forældrene dem ud af rugende-området til at søge efter mad. Baby fugle følger forældre i en næsten lige linje og flytter hurtigt. Typisk moderen fører pack og Faderen følger, hyrde omstrejfende babyer tilbage i folden. Dødeligheden for baby vagtler i Arizona er høj, men vagtler at kompensere for dette ved at producere mange levedygtige æg. Arizona har tre vagtler arter, den Mearn vagtler, fundet i sydøstlige Arizona bjerge, den Gambel vagtler og skaleret vagtler, der findes i højder under 6.000 fødder.

Instruktioner

•Find vagtler levested. Vagtler lever i frynser områder omkring byerne i Arizona ørkener og i ørkenen, selv. Sonoran Desert giver en rig levested for vagtler da vegetation er rigeligt og frodig. Parker, der ringer byer i Arizona som tabt Hollænder State Park lige øst for Phoenix eller Arizona Sonora Desert Museum nær Tucson har høj populationer af vagtler hjemmehørende i Arizona.

•Wait for temperaturer til at varme. Æggene klækkes ikke indtil temperaturer varme op i ørkener i Arizona til 90 til 100 grader Fahrenheit, typisk i slutningen af maj og begyndelsen af juni. Mearns vagtler ikke racen indtil midten til slutningen af juni i eg savanne og skovområder i sydøstlige Arizona. Typer af vagtler er Mearns det sværeste at se, fordi de lever helt på jorden i høje græs; denne race kan ikke flyve.

•Look for modne vagtler par. Vagtler er primært jorden beboere og kun flyve når de fornemmer fare. Vagtler bevæge sig hurtigt på jorden og som regel rejser parvis. Når æggene klækkes, rejser hele familien som en enhed med babyer efter tæt bagefter. Baby vagtler har dunede fjer og flytte næsten lige så hurtigt som deres forældre på jorden. Nyklækkede vagtler er omkring 1 tommer høj. Gambel vagtler hatchlings har sort eller mørk brun striber der løber vandret ned ad ryggen, adskilt med hvide striber. Skaleres og Mearns vagtler babyer har lignende striber, men farverne er tan, hvid og lys gul. Skaleret baby vagtler udvikle hvide totter på toppen af hovedet, mens den Gambel vagtler vokse sorte totter. Mearns vagtler har ingen totter.

Tips & advarsler

  • Afhente en strandede baby vagtler, hvis du observere fra en afstand, at forældrene ikke beder om det og det har været alene i 10 minutter eller mere. Arizona Covey, en gruppe dedikeret til redning baby vagtler, anbefaler at holde barnet varmt at redde sit liv, mens du kontakter en fugl redning organisation. Denne gruppe også, at en aircondition hus er for koldt til en unge vagtler, så hvis du sætter det inde, placere den i en boks med en varmepude, viste at lave.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com