Hvordan til at identificere årlige Bluegrass ukrudt

November 24

Hvis du har kiggede ud på græsplænen i foråret og bemærket pletter af hvid der er har en god chance for årlige bluegrass befængt dine græs-græs. Denne hårde, græs-lignende weed er meget almindelige i amerikanske værfter og kan være vanskelige at fjerne. Det første skridt er at kende din fjende. Her er nogle tips om, hvordan til at identificere denne turf grass troubler.

Instruktioner

•Indstil at græsset er en ukrudtsplante. Definitionen af ukrudt anses for at være nogen uønskede plante i din plæne eller haven. Det måske eller måske ikke være uinteressant. Årlige bluegrass er hurtigt voksende og bliver hurtigt bemærket ovenfor ønskeligt turf grass i så lidt som 2 dage efter slåning. Årlige bluegrass danner en tæt mat i prydplanter senge. Årlige bluegrass er en ukrudtsplante og når etableret, breder sig hurtigt på grund af sin konstante frøproduktion.

•Note placering. Årlige bluegrass kan angribe våd, dårligt drænede komprimeret jord. Haven veje er ofte en førsteklasses beliggenhed for årlige bluegrass. Det er et køligt vejr græs og viser bleg grøn og dør i varmt, tørt vejr. De faldt frø falder til jord og ligge sovende indtil køligere, vådt vejr returnerer.

•Undersøg rødderne. Trække eller grave en stikprøve af ukrudt. Årlige bluegrass har en svag og overfladisk trævlede rodsystem. Det afhænger af overflade fugtighed og nedbør til at overleve. Overwatered områder og græsplæne områder med dårlig dræning er foretrukne websteder. De lavvandede rødder er ideel til steder med våd, komprimeret jord.

•Evaluate blade. Årlige blå græs kan vokse op til 15 inches høj i optimale vækstbetingelser. De flade blade er æblegrøn i farve og omkring 3/4 tommer lang. Det mest karakteristiske kendetegn ved denne weed græs er den båd-formede spids for enden af den glatte blade.

Tips & advarsler

  • En tyk, velholdt græsplæne ikke mindre end 2 1/2 inches høj er det bedste forsvar mod ukrudt. Græsplæner vedligeholdes på at højden har nogle problemer med årlige bluegrass.
  • At identificere græs som ukrudt kan være vanskelig. Hvis der er nogen usikkerhed med hensyn til identifikation af en ukrudtsplante, kan din lokale planteskole, Havecenter eller county Udvidelsesagenten hjælpe. Yderligere oplysninger om ukrudt kan findes på dit lokale bibliotek eller bog butik.
  • En af de mest karakteristiske kendetegn ved årlige bluegrass er produktionen af hvide frø hoveder, der vises i foråret. De udgør ofte på enderne af stængler, der er i samme højde som græsset er skåret. Pletter af årlige bluegrass i frø er klart synlig i plænegræs.
  • Forskere refererer til årlig bluegrass som "poa annua."

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com