Hvordan til at identificere Bennington keramik

November 20

Hvordan til at identificere Bennington keramik

Når man tænker på keramik fra Frankrigs hus af Havilland, Irlands Beleek mærke, blå og hvide Delftware graciøse middagsborde i Danmark eller Noritake design, der repræsenterer Japan, spare plads ved bordet til USA når du laver en liste over arvestykke kvalitet keramik. Blandt de mest beundrede og indsamlede brands er Bennington keramik, en New England studie, der er synonymt med gamle verden crafting og forskellige design. En 2009 antikviteter Roadshow program airing på PBS featured en 1849 Bennington keramik løve vurderet af fagfolk på mellem $4.000 og $8.000, og artefakt var ikke i stor tilstand. Dette kunne ske for dig, hvis du gør en indsats at detektiv ud din Bennington stamtavle.

Instruktioner

•Undersøg indridset eller skriftlig stempler fundet på en lang række Bennington keramik stykker. Sammenligne din med allerede godkendte prøver eller have dem undersøgt af en person bekendt med ler udvindes og anvendes til keramik i denne periode i Vermont. Skiftevis, match din brik til oplysninger offentliggjort eller produceret under the Crystal Palace Exhibition hvor Bennington keramik var en af expo's stjerner.

Kortindgangsdør en kurator (Se ressourcer) på Bennington Museum i Vermont. De kan matche din keramik til selskabets arkivers katalog. Bennington museum ansatte er især interesseret i at have en chance for at identificere "redware" glaseret keramik, lavet af regionens underskrift røde ler omkring 1785 eller et stykke fra sidste røde stentøj eksempler fabrikeret omkring 1804, fordi de er så sjældne.

•Look for mærkning eller signaturer placeret på keramik af David Gil, der blev genåbnet Bennington pottemagere omkring 1960 efter en lang periode, hvor virksomheden blev lukket. Gil tilføjet disse indskrifter, indridset logoer og sine initialer på forskellige dele af de varer, han lavede. Det mest sandsynlige sted at kigge efter dette er under en plade, skuffe, figur eller kande. Selvfølgelig ikke han underskrive dem alle, så kontrollere stykker du mistænkte kan have været udformet af Gil ved at besøge Bennington anlæg beliggende på County Street.

•Visit museet Bennington at have din prøver af analyseret for ægtheden af personale. Museet præsenterer alt fra uberørte Bennington keramik eksempler til verificeret skårene af retter, kander og andre prøver, der opsamlet under 2002 arkæologisk udgravning. Selv en splint af et dateret fragment kan holde et fingerpeg til den brik, du ønsker at have evalueret. Mens du har din keramik vurderet, se den bemærkelsesværdig række Bennington artefakter på skærmen.

•Kontrollér farven på emner du har mistanke om tilværelsens Bennington originaler. Tre ovne bygget mellem 1855 og 1856 produceret udpræget-farvet keramik kendt som gul-ware, fælles hvid, hvid granit, agateware, fyrsten emalje og cremefarvede. I den tid disse ovne var i brug, udvidet Bennington sit produktsortiment til kammer gryder, urinaler, bækkener og brød skåle, så gør en forbindelse mellem farve og produkt får du et skridt tættere på en succesfulde identifikation.

•Look for mærker, der har været ætset, indsnit, bogstaverne og ellers tilføjet til færdige stykker af Bennington keramik. Nogle tidlige eksempler på kander vil bære denne indskrift: "Fentons værker/Bennington/Vermont." Disse kan dateres præcist til pre-1853. Ud over denne indskrift kigge efter disse mønstre på hvid ware produceret af Bennington under denne æra: kærlighed og krig, bird's Nest, vintergæk, Panel blomst og vin, Rib blomst og vin, Vildrose og Tulip og solsikke.

•Søge for denne backstamp citation at pløk Bennington keramik fabrikeret efter 1853: "United/States/Pottery/Co./Bennington, VT." Matcher aftrykket med disse klassiske mønstre: Cascade, klatring vedbend, tulipan og solsikke og dine chancer for at eje en autentisk stykke er høj. Derudover tilføje endnu et kontrol punkt for at validere varen: blå og brun baggrunde fremvisning frimærker eller incising i matchende farver. Bennington Parian objekter fra denne æra kan også forsynes med en cirkulær 1849 mark plus enten af disse indskrifter: "Lyman, Fenton & Co/Bennington, Vt." eller "Fenton's / emalje/patenteret/1849."

•IDENTIFY keramik mærket med initialer "U.S.P." som et sandsynligt Parian keramik fra Bennington. Nogle kan have numre. Matche dem til unikke mønstre at kontrollere ægthed: #10 "Paul og Virginia, med og uden tal"; #11 - "arabesk"; #12 - "tulipan og solsikke med lysbrydende baggrund"; #14 - "Pond Lily"; "#15 - egeblad, glat baggrund med palme under tuden" og #16 - "Oak Leaf, med lysbrydende baggrund." Hvis du har et stykke markeret #13, er det en falsk. Selskabet nægtede at sætte den "uheldig" #13 på nogen af dens produktion stykker.

•Ansigt til yderligheder hvis du tror, du ejer en sjælden Bennington ved at have en kemiker prøve et fragment af keramik til at vurdere, om den passerer den tid og de materielle test. Det er dyrt at have en kemisk analyse af ethvert produkt, der er evalueret, men hvis det viser sig din røde ware, kande eller fløde-ware toiletstol i ligaen af løven værdiansættes på at PBS program, du måske ønsker at foråret for testen.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge "Hvordan til at identificere Bennington keramik," skrevet af Richard Carter Barret i 1964. Bennington bestilt en arkæologisk hold af efterforskere at efterprøve mistænkelige Bennington keramik og sammenligne udstiller til en lang række referencekilder. Overraskende resultaterne af deres undersøgelse sat spørgsmålstegn ved hvad havde været den vigtigste ressource for at identificere Bennington i næsten 40 år. Revisionen konkluderede, at fra 50 til 75 procent af de stykker, der er afbildet mellem siderne var faktisk lavet i England, Frankrig, Tyskland eller andre amerikanske studier. Bennington er gået meget langt for at rette op på denne sag, men bogen er stadig ivrigt søgte, måske som et samlerobjekt sig selv. Trods alle data liste over måder at identificere Bennington keramik, seriøse samlere bør stadig holde dette i tankerne: nogle eksempler, produceret af selskabet blev ikke markeret på nogen måde.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com