Hvordan til at identificere Boxelder

April 28

Boxelder (Acer negundo) er omfattet af klassificeringen af maples, men denne indfødte nordamerikanske arter afviger stærkt fra sine fætre og kusiner. Boxelder, betragtes som en "alley cat træ" af Plantedatabasen University of Connecticut er noget skvattet i udseende. Men trods sin manglende ornamentale appel, boxelder arbejder i dårlig kvalitet jord, gør det muligt at forebygge erosion og giver nogle skygge. Boxelders frø har nogle næringsværdi for trækkende flokke af fugle, som waxwings, som de rejse syd i efteråret.

Instruktioner

•Look for en små til mellemstore træ, ofte med flere kufferter vokser fra én rodsystem. Boxelder gennemsnit mellem 30 og 60 fod høj, trunk diametre til 30 inches, men normalt meget mindre. Kronen af en boxelder er ofte pjaltet udseende og uregelmæssige, fordi træet mister grene som det aldre på grund af den svage kvaliteten af dens træ.

•Undersøg sammensat blade af boxelder. De fleste maples har enkel, single-bladet blade, men de boxelder blade består af en central stilk og knyttet foldere. Måle den centrale stilk. Det bør være omkring 6 inches i længden. Foldere, mellem 2 og 4 inches lang og knyttet til den centrale akse i 3-tommer stilke, varierer i antal. Ældre træer typisk funktion blade med tre småblade, mens yngre eksemplarer kan have så mange som ni.

•Se for et træ, der skifter farve tidligt i efteråret. Boxelder forvandler nuancer af grøn-gul i efteråret, med mange blade ofte kommer fra træet før efteråret begynder. Nogle blade scorch fra den varme sommer og har brune kanter.

•Undersøg boxelders i marts eller April, på udkig efter deres tjavsede blomster. Boxelder producerer mandlige og kvindelige blomster, men separate på træer. Mandlige blomster vokser i klynger, mens kvindelige blomstrer hænge ned. Blomsterne er limegrøn lysegrøn, rapporterer Ohio Department of Natural Resources.

•Study frø knyttet til kviste af boxelder på de kvindelige træerne. Frø, som ligner små propeller og er den ene har at gøre dette træ let kan identificeres som en ahorn arter, slutte sig til kvist med en tynd membran, der ligner en vinge trailing bag det. Kendt som samaras, disse kedelig gul til brun frøene modne af September eller oktober og er stadig på træet om vinteren, hvis fuglene kunne fortære dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com