Hvordan til at identificere Cherry Tree planter

October 26

At identificere et mysterium sætteplante kan være en sjov, men udfordrende opgave. Cherry tree planter kan være vanskelige at identificere da de kan vokse i næsten enhver region, selvom de producerer de bedste frugt afgrøder i regioner, der har en kold vinter. Kirsebærtræer kan være Tiltrækkende for øjet, med deres springtime cherry blossoms, og med hensyn til værdi, kirsebærtræer tendens til at være blandt de mere værdifulde træer, når det kommer til kirsebærtræ. At identificere den nøjagtige type af kirsebærtræ er meget vanskelig, og generelt, dette kan ikke ske, indtil træet har modnet og begyndte at blomstre og producerer frugt. Men de følgende trin vil hjælpe dig med at afgøre, om du måske har et kirsebærtræ sætteplante.

Instruktioner

•Spørg selv hvis placeringen er i overensstemmelse med et sted, hvor et kirsebærtræ sætteplante er tilbøjelige til at vokse. Cherry tree frøplanter er mest tilbøjelige til at vokse i et område, hvor andre kirsebærtræer er placeret i nærheden; frøene er ofte transporteres af fugle eller i husdyrgødning.

•Undersøg stængel af planten. Er det grønne og fleksible eller grålig-brun og stiv? Cherry tree planter, i modsætning til andre små planter, vil ikke have en grøn fleksible stilk. Stilken er tydeligt woody, stiv og grålig-brun i farven.

•Undersøg sætteplante struktur. Cherry tree planter har normalt kun én primær stænglen, med ingen udviklede grene. Bladene vil anbringes direkte på stænglen.

•Indstil hvis formen og farven af den seedling blade er i overensstemmelse med kirsebær træ blade. Dette er den nemmeste måde at identificere et kirsebærtræ sætteplante. Bladene er medium grøn og lang, tynd og let oval form med en spids. De er meget ens i form og størrelse til ficus træ blade (se den ledsagende foto).

•Indstil hvis størrelsen af den seedling blade er i overensstemmelse med et kirsebær træ blade. I gennemsnit bliver bladene mellem 1 og 3 inches i længden, selv i en sætteplante.

•Undersøg kanterne af blade og blade tekstur. Mange kirsebærtræ sorter vil har rejst, synlige årer og "tænder" langs kanten af bladet (disse er ofte meget subtile i planter). Black cherry træer er undtagelsen: disse har blade med glatte kanter, mindre synlige årer og en længere, tyndere form. Black cherry tree blade ser mere som dem, der findes på en ficus træ.

•Photograph sætteplante (og sørg for at fange close-up, god kvalitet fotos af bladene, stammer og samlet plante) og plukke et blad fra sætteplante.

•Kør den billeder og blade til en lokal Planteskole hvis du stadig usikker på om du har et kirsebærtræ sætteplante. Plante børnehave arbejdstagere er meget velbevandret i de forskellige typer af planter, der vokser i en given region og de kan hjælpe dig med at identificere anlægget. Du kan også sammenligne blad til cherry tree planter på planteskolen.

Tips & advarsler

  • Hvis det er nødvendigt, transplantation sætteplante til en bedre placering. Kirsebærtræer sætter pris på solrige steder med god dræning. Frøplanter rodfæste ofte under baldakinen af andre større træer, men da træet vokser, vil det ikke trives på grund af en manglende sol, vand og jord næringsstoffer. Hvis du tilhører en haven club, bringe dine fotos og et blad langs til det næste møde at spørge dine kolleger Havearbejde entusiaster om de anerkender bladet som tilhører et kirsebærtræ.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com